Żele do mycia twarzy i brody

Ziaja Yego Sensitiv, Łagodzący żel do mycia twarzy dla mężczyzn

Ziaja Yego Sensitive
Ziaja LTD. Z.P.L. SP. Z 0.0. Yego Sensitiv łagodzący żel do mycia twarzy dla mężczyzn 200 ml

• 10 lutego 2025 o 16:33
    Codzienne lekkie oczyszczenie
    Żel ten stosuje mój mąż oraz ja do codziennego oczyszczania skóry twarzy z sebum oraz wszelkiego rodzaju zanieczyszczeń. Żel ma lekką, bardzo płynna konsystencję o ostrym, mocno męskim zapachu. Mojemu mężowi zapach ten odpowiada, ja natomiast uważam,że zapach ten jest zbyt drażniący dla nosa. Niemniej jednak, żel ten dobrze oczyszcza skórę. Zmiękcza ją i delikatnie wygładza. Żel ten nie uczula i nie podrażnia. Sądzę,że nadaje się do codziennego mycia twarzy, z pewnością nie zrobi żadnej krzywdy. Zapach mógłby być nieco lepszy ale można go znieść. Cena oraz dostępność bardzo atrakcyjna.
    Zalety:
    • Oczyszcza twarz
    • Lekka konsystencja
    • Niska cena
    • Dobra jakość
    • Do codziennego stosowania
    • Nie uczula
    Wady:
    • Silny zapach
    Iurba
    6 lipca 2023 o 11:33
    Jest w sumie ok
    Jako płyn do mycia jest OK - po prostu myje. Co do właściwości kosmetycznych i wpływu na kondycję skóry, to w moim przypadku nie daje się zauważyć wyraźnych zmian - a używam dwa razy dziennie od prawie miesiąca. Z cech użytkowych, wspomnę tylko, że trudno się spłukuje, trzeba opłukiwać twarz 3-4 razy żeby pozbyć się wyraźnej śliskości na skórze.
  • 1 września 2022 o 6:42
    Dla mnie super
    Żel ma pompkę co lubię bo łatwiej się używa. Do tego jest mega wydajny a cena niska. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem, który jest delikatny. Dobrze oczyszcza skórę twarzy. Nie podrażnia i nie wysusza. Produkt łatwo dostępny co także jest atutem.
  • 8 kwietnia 2020 o 12:50
    Super żel do twarzy dla mężczyzn!!
    Żeby namówić mojego narzeczonego do zadbania i pielęgnację swojej twarzy (problematycznej z wypryskami) było bardzo ciężko. Ale z tym żelem bardzo się polubił. OPAKOWANIE: Opakowanie z pompka za co duży plus. Całe opakowanie jest wykonane z dosyć dobrej jakości plastiku, nie wygina się, ani nie wylewa się produkt z niego w trakcie podróżowania. ZAPACH/KONSYSTENCJA: Zapach jest typowy jak dla tej serii. Delikatny, orzeźwiający ale czuć że męski. Konsystencja jest dosyć fajna, nie lejąca i fajnie pieniąca. Żel jest bardzo wydajny dzięki odpowiedniemu dozowaniu produktu przy pomocy pompki. DZIAŁANIE: Żel jest na prawdę łagodny. Bardzo dobrze oczyszcza skórę. Produkt delikatnie napina skórę twarzy i powoduje że staje się ona delikatnie przesuszona, ale jest to spowodowane zawartością cynku i innych składników pomagających walczyć problemy trądzikowe. PODSUMOWANIE: Uważam, że jest do bardzo dobry produkt, który dobrze oczyszcza. Poleciłabym każdej osobie, która ma delikatny problem z trądzikiem lub wypryskami na twarzy. Delikatnie ściąga skórę ale po nałożeniu kremu wraca do idealnego stanu. Osobiście też parę razy go użyłam podczas jakichś wyjazdów, gdy zapomniałam swojego żelu i uważam że jest bardzo dobry. Gdyby nie męski zapach mogłabym spokojnie stwierdzić że jest to unisex produkt.
    • bardzo dobre oczyszczenie
    • efekt nawilżenia
    • zredukowanie przez delikatne wysuszenie wyprusków
    • wydajny
    Horaniu
    14 października 2019 o 21:54
    Dobry żel
    Mój narzeczony posiada niebywale wrażliwą cerę i uczula go dosłownie wszystko. Na szczęście, żel z ziaji jest nie jest jednym z tych produktów i może spokojnie z niego korzystać. Testuje go już od dłuższego czasu i podzielił się ze mną swoimi spostrzeżeniami :) Żel bardzo dobrze oczyszcza twarz z nadmiaru sebum i zanieczyszczeń. Leciutko się pieni i ma fajną, średnio gęstą konsystencję, która nie spływa z twarzy. Narzeczony ma problem z zapchanymi i rozszerzonym porami. Po dłuższym stosowaniu, rzeczywiście pory zostały lekko oczyszczone, jednak nie zwężone. Skóra po umyciu jest lekko wysuszona, jednak późniejsze kroki to tonik i krem, także mój facet nie zwraca na to uwagi. Zapach żelu jest typowo męskim zapachem ale jednocześnie bardzo delikatnym, który nie jest za mocny i drażniący. Zdarzyło mi się umyć twarz tym żelem, rzeczywiście nie jest on zły. Jedyny większy minus, jaki mi przychodzi do głowy to to wysuszanie, którego nienawidzę. Mimo, że to typowo męski produkt, nie przeszkadzało mi to bardzo. Zapach bardzo szybko się ulotnił, nie jest trwały ale na twarzy narzeczonego przez dłuższy czas go czułam. Delikatnie ale jednak, więc do zapachu się raczej przyzwyczajamy. Produkt jest bardzo wydajny, narzeczony używa go codziennie od miesiąca i nie jest nawet w połowie. Plusem na pewno jest wygodne opakowanie z pompką, nie trzeba bawić się w wyciskanie z tubki czy wykewanie z butelki na dłonie. Cenimy sobie wygodę, więc często wybieramy produkty z pompką. Dla mojego narzeczonego żel jest okej ale on nie ma jakichś wielkich wymagań co do kosmetyków :)
    Zalety:
    • produkt dobrze myje skórę
    • oczyszcza pory przy regularnym stosowaniu
    • lekki zapach
    • wygodne opakowanie z pompką
    Wady:
    • lekko wysusza skórę