Żele do mycia twarzy i brody

Bulldog Skincare Original Face Wash Żel oczyszczający do skóry normalnej

• 9 października 2023 o 18:58
    Bardzo dobrze oczyszcza bez uczucia ściągnięcia i podrażnień i w pełni się zgadza z obietnicami producenta
    Zakup tego rewelacyjnego żelu oczyszczającego dla mojego partnera datuje się trzy lata wstecz, w okresie, gdy marka Bulldog nie zdobyła jeszcze takiej popularności w miejscowych drogeriach. Decyzję o zakupie podjęłam, korzystając z oferty drogerii internetowej, dodając go jako element prezentu, który przygotowywałam dla mojego partnera. To, co szczególnie przyciągnęło moją uwagę, to obietnica kompleksowego nawilżenia i oczyszczenia skóry męskiej twarzy, przy zachowaniu uczucia świeżości i pozbawienia efektu tłustości. Były to aspekty kluczowe, uwzględniając skłonność mojego partnera do nadmiernego przetłuszczania się skóry oraz potrzebę regulacji produkcji sebum. Sam żel charakteryzuje się gęstą konsystencją, co sprawia, że jest niezwykle wydajny - nawet niewielka ilość produktu wystarcza, by dokładnie oczyścić całą twarz. Co istotne, żel znakomicie się pieni, a po zastosowaniu pozostawia skórę twarzy oczyszczoną, przyjemną w dotyku i bez uczucia nieprzyjemnego ściągnięcia. Niezwykle mnie ucieszyło, że mój partner, jako pierwszy produkt w swojej pielęgnacyjnej rutynie, zaakceptował ten żel bez zastrzeżeń, co stanowiło pozytywną zmianę w porównaniu z wcześniejszymi kosmetykami, które mu oferowałam. Minęło kilka lat od tego początkowego zakupu, a jednak kontynuujemy tę wyjątkową tradycję, regularnie sięgając po ten żel. Spełnia on w pełni swoje zadanie, nie powodując przy tym podrażnień, zaczerwienień czy innych niepożądanych uczuleń skórnych. To niezwykle budujące, że nasze doświadczenia z tym produktem są tak pozytywne i utrzymujemy tę pielęgnacyjną tradycję jako dowód na jego skuteczność i zadowolenie z jego użytkowania.
    Zalety:
    • Skuteczne oczyszczenie i nawilżenie - żel doskonale oczyszcza skórę twarzy, jednocześnie skutecznie ją nawilża, co jest szczególnie ważne dla skóry skłonnej do nadmiernego przetłuszczania.
    • Gęsta konsystencja i wydajność - gęsta konsystencja żelu sprawia, że jest niezwykle wydajny - nawet niewielka ilość produktu wystarcza do umycia całej twarzy, co przekłada się na długotrwałe użytkowanie.
    • Dobrze tolerowany i akceptowany przez skórę- produkt nie powoduje podrażnień, uczuleń ani zaczerwienień, co świadczy o jego dobrzej tolerancji nawet przez skórę wrażliwą.
    Wady:
  • 28 marca 2020 o 21:53
    Bardzo dobry
    Żel otrzymałem w prezencie, chociaż z tego, co wiem, jest ogólnodostępny. Opakowanie to stojąca na głowie tuba- prosta i minimalistyczna, bez udziwnień. Sam żel jest bezbarwny i stosunkowo gęsty, przez co jest wydajny. Dobrze się pieni i posiada świeży, lekko ziołowy zapach- przyjemny, rześki , męski. Żel dobrze oczyszcza skórę, przy czym nie wysusza i nie podrażnia jej. Pozostawia ją gładka, czystą. Nigdy nie zauważyłem, aby po jego użyciu towarzyszyło mi nieprzyjemne uczucie ściągnięcia. Starcza na długo.
    Zalety:
    • zapach,
    • wydajny
  • 4 lipca 2019 o 18:06
    Jeden z moich ulubionych
    Produkt zdecydowanie na duży plus. Ogólnodostępny, do zdobycia w drogeriach, nie trzeba tracić czasu na szukanie w internecie. Zapach aloesu oraz zielonej herbaty świetnie pobudza z samego rana oraz orzeźwia po prysznicu. Jedyne co mi przeszkadzało to wrażenie naciągniętej skóry zaraz po użyciu. Żel jest bardzo wydajny, wystarczy odrobina do umycia całej twarzy - starcza na bardzo długo.
    Zalety:
    • ekologiczne opakowanie z domieszką bambusu
    • zapach aloesu i zielonej herbaty
    • świeży i orzeźwiający
    • naturalne składniki
    Wady:
    • wrażenie naciągniętej skóry
    lu_bi
    4 grudnia 2018 o 12:26
    Dobry produkt
    Żel sprawdził się w 100%. Łatwo się rozprowadza, pieni w ilości odpowiedniej, myje i delikatnie pielęgnuje. Ma przyjemny, zapach i dobrą konsystencję. Myje i odświeża, ale jednocześnie pielęgnuje wrażliwą od golenia skórę. Wraz z kremem nawilżającym trafia na stałe do kosmetyczki mojego faceta:)
    Zalety:
    • wydajny
    • spełnia swoje zadania
    • miły zapach
    natty93
    7 października 2018 o 9:49
    Fajny
    Bardzo fajnie i dobrze oczyszcza moją skórę. Po użyciu twarz nie jest podrażniona, a fajnie domyta i czuć od niej świeżość. Bardzo fajny produkt dla mężczyzn.