Sensique Trendy Colour, Diamond Shine (Cienie do powiek pojedyncze)

• 5 maja 2015 o 19:55
    Porazka
    Niestety w tym przypadku cena nie wspolgra z jakoscia. :( Mam odcien 101, perlowa biel. Kupilam w celu uzywania w kociku oka, niestety nie sprawdzil sie. Plusy: + cena + opakowanie (wygodne) + kolor + pigmentacja + dostepnisc Minusy: -bardzo sie kruszy i niestety nie utrzymuje sie dlugo na powiece -nie wiem jak to mozliwe ale w pojemniczku prasuje sie w (kamien)? i ciezko sie go nabiera Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 30 marca 2014 o 14:15
    Na 4 :)
    Posiadam dwa cienie z tej edycji: 1. pudrowy róż ze świecącymi drobinkami (nr 107) 2. jasny beż również ze świecącymi drobinkami (nr 102) Moje powieki mają tendencję do rolowania wszystkich cieni jakie nałożę na powiekę (dlatego używam bazy pod cienie). Wg mnie cienie są bardzo fajne za niską cenę (za ok. 7 zł kupiłam obydwa). Ciężko jest kupić nr 107, chyba 3x próbowałam kupić i dopiero za ostatnim razem złapałam go w drogerii. Cienie pięknie wyglądają na powiece (dużo znajomych pytało mnie się o nie, zwłaszcza o ten różowy). Jedyną ich wadą jest to,że podczas nakładania osypują się - za to odjęłam jedną gwiazdkę :) Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 2 rozpoczęte
  • 18 lutego 2014 o 17:53
    Zawiedziona
    Mam kolor beż 1-117. Cień słabej jakości, adekwatnej do swojej ceny. Osypuje się, szybko ubywa z opakowania, kruszy się. Nie da się w żaden sposób nanieść na powiekę i tam pozostać na jakiś czas. Zapach typowy pudrowy jak tanie kosmetyki. Powinien być matowy, ale nie spełnia tego zadania. Bardziej jako rozświetlający się nadaje. Ogólnie nie polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 16 stycznia 2014 o 9:42
    pylista nietrwalosc
    mam kolor bezu 1-117 aksamitny bezowy mat, prawie mat cien okrutnie pyli gdzie tylko sie da nie przykleja sie na powieke schodzi gdzie chce i kiedy chce to bardzo niskiej klasy cien jest mocno napigmentowany ale co z tego jak niewiele go zostaje na powiece cena super ale tez nie warta go wydatny zapach pudru do twarzy taki babciny opakowanie praktyczne zwykle ale dzialajace cale zapylone cieniem nie lubie go jest trudny ciezki i spadajacy momentalnie ! naklada sie bardzo gruba wartwa jeden z gorszych Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: ciut i ciut i wiecej nie chce
  • 23 września 2013 o 18:50
    świetne
    Posiadam cień z numerkiem 109 - chłodny beż z bardzo delikatnymi drobinkami, satynowy. Kupiłam akurat ten kolorek w celu użytkowania go na co dzień. Mój makijaż głównie opiera się na kreskach, stąd preferuję coś neutralnego na powiekach. Nałożony na bazę (u mnie jest to korektor w słoiczku catrice) trzyma często i cały dzień, czasem tylko zbija się ale to też po wieeeelu godzinach, pod koniec dnia. Dodam oczywiście, że poprawia to pigmentację, którą oceniam na bardzo dobrą, zatem: + potrafi wytrzymać cały dzień, + odcień 109 idealnie pasuje na codzienny makijaż, + bardzo dobra pigmentacja, widać kolor na oku (przejrzałam sporo swatchów na blogach i zadziwiło mnie jak słabo tam potrafił wypaść, przypuszczam, że jest to spowodowane brakiem bazy), + opakowanie lekkie, stabilne, sam cień nigdy mi się nie rozwalił na kawałeczki, zawsze zużywa się równomiernie i nie odkleja od opakowania, + cena, + łatwo się nakłada, jest miękki (używam do tego pędzelka), + nowe, ciekawe kolory - jedynie dostępność jest słaba, tylko drogerie Natura. Tak poza tematem: Bardzo się zdziwiłam jak kupiłam odcień fioletowy a w domu, i to po miesiącu zauważyłam, okazało się, że to inny produkt - velvet touch. Polecam :) Używam tego produktu od: styczeń 2013 Ilość zużytych opakowań: zużyta połowa drugiego