Nivea Hair Care, Szampon odbudowywujący do włosów suchych i zniszczonych

ankkka
    30 stycznia 2007 o 20:21
    tylko dla niewymagających!
    bardzo podoba mi się ten produkt. jak dla mnie to coś między szamponem a odzywką. oczywiście nie łudzmy się, ze zwykły szampon za kilka złotych naprawi sianowate włosy, ale jak dla moich, tylko lekko przesuszonych zima włosów jest bardzo dobry. pozostawia je miękkie i puszyste. dobrze rozczesują się po umyciu. zdaję sobie sprawę, ze nie odbudowuje niczego, bo to niemożliwe, ale ładnie włosy wygładza, nadając im subtelny poślizg. dla niewymagających włosów polecam ;] Używam tego produktu od:jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: troche
  • 23 stycznia 2007 o 8:45
    Nie nawilża ale i nie szkodzi
    Ten szampon nie rozczarował mnie, ale też nie poprawił stanu moich przesuszonych włosów. PLUSY: zapach - kremowy, przyjemny, nie narzucający się (typowy dla produktów Nivea); konsystencja - kremowa, ale szampon nie za gęsty; wydajność (dobrze się pieni); po użyciu włosy miękkie, delikatnie pachnące, nie splątane (prawie zawsze po umyciu włosów używam odżywki, więc więcej o działaniu szamponu na włosy nie mogę dodać); nie zaszkodził moim włosom, ani skórze głowy; poręczne opakowanie; dostępność. MINUSY: nie zaszkodziłaby mu niższa cena; nie nawilżał moich włosów (o poprawie stanu zniszczonych włosów też nie ma mowy); włosy nie były po nim zbyt długo świeże; ulotny zapach. PODSUMOWUJĄC: polecam fankom kremowych, delikatnie pachnących szamponów. Włosom przesuszonym (i podniszczonym) niewiele pomaga, ale też nie szkodzi. Używam tego produktu od: miałam go ok. 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1-2
    droga A
    22 września 2006 o 15:54
    zwyczajny
    Szampon nie robi niczego nadzwyczajnego z włosami przesuszonymi, oprócz tego że im nie szkodzi. Pieni się obficie, dobrze rozprowadza i spłukuje, ale widocznej poprawy kondycji włosów nie odnotowałam :) Zapach delikatny, charakterystyczny dla produktów tej marki, nie utrzymuje się zbyt długo na włosach. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:jedno
  • 31 lipca 2006 o 20:43
    Nie polecam, nie zniechęcam ;)
    W sumie okazał się ten szampon łaskawy dla moich włosów ;) 'Rozczesywalność' nieznacznie wzrosła ;) tak samo gładkość, ciężar, sypkość, 'uporządkowanie'... Może bez rewelacji, ale w porządku. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 2
  • 26 lipca 2006 o 14:16
    Okropność
    kupiłam szampon dla sprawdzenia ...Mam włosy zniszczone, ale u nasady szybko przetłuszczające się. Postanowiłam jednak zaryzykować i kupić coś na odratowanie tych suchych włosków.Zawiodłam się ...:( Po umyciu włosy wyglądały jakbym ich w ogóle nie myła albo nawet i jeszcze gorzej! To już nawet wygładzający z Loreal'a tak nie ulizywał czuprynki :| U nasady włosy były po prostu tłuste, reszta po godzinie zaczęła się zmieniać w jakieś suche strąki. Zdecydowanie nie polecam. Jeszcze nigdy nie trafiłam na taki szampon, a uwierzcie mi, że testowałam naprawdę wiele.Będę jednak trzymała się dalej złotej zasady fryzjera:Szampon dobieraj do skóry głowy, a odżywki i maseczki do kondycji włosów. Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:1