Bielenda Neuro Collagen, Neuromimetyczne serum odmładzające dzień/noc

Bielenda Neuro Collagen Serum Neuromimetyczne Odmładzające na Dzień i Noc 30ml

• 26 marca 2020 o 17:57
    Jedno z lepszych serum Bielendy
    Skóra jest super mięciutka po tym serum. Delikatny zapach, konsystencja żelowa dzięki czemu aplikacja jest szybka, a produkt jest wydajny. Świetnie wchłania się. Wygodny i porządny dozownik. Dużym minusem jest dostępność tego produktu, nawet w internetowych drogeriach ciężko to serum upolować. Cena troszkę wysoka jak na takie małe opakowanie, ale warta efektu. Moja mama ze skórą dojrzałą jest zachwycona tym serum, jest to jej ulubione serum z tej firmy. Podsumowując, cudnie zmiękcza i nawilża skórę 20stki jak i 50tki :)
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Szybko wchłania się
    • Wygładza skórę
    • Dobrze nawilża, można używać jako bazę pod makijaż
    • Dobre dla różnych typów skóry jak i odpowiednie dla dużego przedziału wiekowego użytkowniczek
    Wady:
    • Dostępność
  • 31 października 2018 o 14:24
    Dobry produkt w dobrej cenie
    Jestem zadowolona z tego produktu, wygładza skórę, nawilża, regeneruje, po każdym użyciu widać pozytywny efekt. Opakowanie bardzo ładne, jedyny minus to iż nie można wydobyć do końca produktu gdy opakowanie się kończy, na bokach i brzegach zostaje gęste serum i pompka niestety nie sięga. Efekt jest dobry a cena niska, nic tylko polecić to serum.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Nawilża
    • Regeneruje
    • Niweluje zmarszczki
    • Ładne opakowanie
    • Dobra cena
    Wady:
    • Nie można wydobyć reszty przy końcu opakowania
  • 13 września 2018 o 15:10
    Dobra jakosc w przystepnej cenie
    Serum kupilam praktycznie za polowe ceny w Rossmannie. Posiadam sucha skore w kierunku mieszanej 30+ z pierwszymi drobnymi zmarszczkami. Serum zapakowane jest w szklane ,przejrzyste opakowanie wyposazone w wygodna pompke (30 ml).Szata graficzna w kolorze srebra i fioletu. Ladne Konsystencja dosc gesta, w kolorze mleczno- fioletowym. Dosc latwo sie rozsmarowuje na twarzy a takze bardzo szybko wchlania. Wydajnosc jakos nie powala na kolana. Potrzebuje ok 5 pompek by pokryc cala twarz, szyje i dekolt. (Ale nawet za cene regularna jest to do przezycia). Zapach praktycznie jest niewyczuwalny. Serum uzywam 2 razy dziennie (1 opakowanie starczylo mi na 3 tygodnie, teraz rozpoczelam 2). Co zauwazylam po miesiacu stosowania? Skora jest wyraznie nawilzona, bardziej jedrna. Zauwazalnie poprawia gestosc skory. Efekt wygladzenia najbardziej zauwazalny na czole (mialam tam pare malych zmarszczek). Teraz sa zdecydowanie mniej widoczne. Generalnie bardzo fajny produkt. Polecam
    Zalety:
    • przystepna cena
    • wygodne opakowanie z pompka
    • doskonale jako baza pod makijaz
    • nawilza
    • przywraca blask
    • skora wyglada zdrowiej
    • ujedrnia
    • chlodzi podczas aplikacji
    • wygladza drobne zmarszczki
  • 4 czerwca 2018 o 13:20
    Bardzo dobre serum dla plus 30
    Używam serum od kilku miesięcy, oczekiwałam od niego nawilżenia, poprawienia kondycji skóry plus 30. Serum ma żelowo- kremowa konsystencję, dość wyraźny ale ładny zapach i znajduje się w szklanym, wygodnym flakoniku. Serum moim zdaniem działa zaskakująco dobrze jak na tak łatwo dostępny produkt za te cenę wygładziło mi, oczywiście nie całkowicie bo to tylko medycyna estetyczna uczyni, ale wygładziło mi zauważalnie zmarchy nosowo wargowe. Na poziomych dużych zmarszczkach czoła niestety tylko botox chyba więc tu nie widzę efektu ale na tych przy ustach zdecydowanie tak. Nie używałam niczego tylko to serum i krem na dzień z filtrami wiec jestem pewna że to zasługa tego serum. Nie uczula mnie, nie powoduje wysypu krostek. Uważam, że przy systematycznym stosowaniu widać poprawę, ja je kupie ponownie.
    Zalety:
    • poprawia kondycję cery
    • wygładza zmarszczki