Palette Blond SP1, Blonding Spray Beach Look Spray rozjaśniający

nikiii
    14 maja 2011 o 16:37
    Nigdy więcej!!!
    Spray kupiłam ponad trzy lata temu. Od zawsze chciałam być blondynką, więc kupiłam i stosowałam zgodnie z zaleceniami. Produkt naprawdę fajny, kolor wyglądał naturalnie (rozjaśniłam tylko wierzchnią warstwę włosów), nawet jak schodził, to wyglądało to jakby po prostu ściemniały mi włosy, a od połowy były moje "stare". Nawet nie zauważyłam kiedy włosy zaczęły mi się przerzedzać, działo się to powoli, aż pewnego dnia ocknęłam się i spostrzegłam, że moje (dotąd naprawdę grube i ciężkie) włosy to cienka kitka. Straciłam połowę objętości, końcówki zaczęły się kruszyć. Moje włosy nigdy nie będą już tak gęste, jak kiedyś, mimo że używam dużo masek, odżywek. Efekt był fajny, ale czy było warto...? Używam tego produktu od: kiedyś kupiłam Ilość zużytych opakowań: 1 normalne
  • 4 kwietnia 2011 o 16:36
    dobry
    Chętnie kupiłabym ten produkt w Polsce gdybym wiedziała gdzie? Dostałam go od kuzynki mieszkającej w Danii. Byłam z niego bardzo zadowolona. Wg mnie lepszy od spray\'u Joanny. Łagodniej rozjaśnia. Włosy są po nim piękne, blond powstaje po paru godzinach od podsuszenia suszarką. Aż tak bardzo nie niszczy włosów, jak inne rozjaśniające produkty tego typu. A może dlatego, że to działanie niszczące widać po dłuższym czasie, to nie rzuciło mi się w oczy. W każdym bądź razie na początku stosowania na pewno nie niszczy włosów i skóry głowy. POLECAM!
  • 18 stycznia 2010 o 22:00
    blondynkom polecam
    Jestem bardzo zadowolona złuzyłam buteleczkę mialam ja ponad dwa lata i się skonczyła ku mojej rozpaczy. Chodziłam po drogeriach i nigdzie nie moge kupić, może mi pomozecie? Raz w zyciu miałam ufarbowane włosy farbą, kreska odrostów mnie wkurzała niesamowicie, pasuje mi ten sprej na ciemniejsze odrosty, jednak jestem jasną blondynką z jasna oprawą oczu, choć w zime gdzie włosy nie dostaja dawki słonca ciemnieją, to naturalne. Jednak db sie czuje z tym sprejem :)Gdzie go dostać? Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:1
  • 13 stycznia 2010 o 14:52
    barachło
    zdecydowanie badziew,bubel niszczacy włosy,z mego jasnego brązu/ciemnego blondu naturalnego zrobił kiedyś kurczakowo-rude suche kłaki.Chyba na szczęści juz te cos wycofano z produkcji,ciesze sie:) Recenzja nie jest sponsorowana,produkt kupiony za wlasne pieniadze Używam tego produktu od:kiedyś dawno Ilość zużytych opakowań:ponnad połowa 1 i oddałam znajomej
  • 13 stycznia 2010 o 13:35
    Od lat
    Uzywam rozjaśniaczy w sprayu od lat. Właśnie zużyłam cała buteleczkę tego sprayu i zajęło mi to ok. rok. Spraye kupuję w drogeriach w Niemczech (Garnier lub Schwarzkopf). Nie wiem dlaczego u nas ich nie ma. Mam włosy koloru ciemny blond. Z opisu na opakowaniu wynika, ŻE TEN KOSMETYK JEST WYŁĄCZNIE DLA TAKICH WŁOSÓW. Po użyciu lekko rozjaśnia włosy. Przy zastosowaniu na włosy ciemne da efekt żółtych lub rudych włosów. Moje włosy, mimo że stosuje rozjaśniacz od lat, wyglądają zdrowo i sa błyszczące. Nie używam sprayu częsciej niż co 2 tygonie, raz na miesiąc-półtora spryskuje włosy porządnie. Efekt jest naturalny - przez te wszystkie lata tylko jedna fryzjerka poznała, że mam rozjaśniane włosy. Nie polecam wszystkim, ale ja jestem zadowolona. Używam tego produktu od:4 lata Ilość zużytych opakowań: 1