Stiefel Oilatum, Krem dla cery suchej i wrażliwej

Opsyche
    25 sierpnia 2011 o 12:00
    może być
    Dostałam masę próbek tego produktu. Myślę, że gdyby przeliczyć je na gramy, to byłoby więcej niż całe opakowanie tego kremu :) Używałam go jako kremu do rąk i stóp, w roli którego db się sprawował. Nie używałam go do twarzy, ponieważ w składzie na 1. miejscu była ciekła parafina, która mogłaby spowodować wysyp pryszczy na mojej twarzy. Zalety: - neutralny zapach - bardzo fajnie nawilżał Wady: - długo się wchłaniał - Po tym, jak sprawdziłam ile kosztuje, również cena, która jest za wysoka jak na jakość Używam tego produktu od: 3 mies Ilość zużytych opakowań: ponad 1
    magbra
    12 lutego 2010 o 19:12
    mówię mu NIE !
    Jestem bardzo rozczarowana tym kremem. Podobno jest do cery suchej i wrażliwej. Dlatego postanowiłam go kupić. Niestety moja skóra stała się po nim jeszcze bardziej sucha i taka jakaś niefajnie ściągnięta. W dodatku podobno jest dla wrażliwych, a po 0,5 h od posmarowania się skóra mnie piekła... Już nie mówię o używaniu go na podrażnione miejsca ...wtedy oczy z orbit wychodzą :) Na pewno już go nie kupie ... Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 1 kwietnia 2007 o 17:48
    taki sobie
    Stosowalam go razem z moja corka w czasie w ktorym moja cera wiele nie potrzebowala. Nawilzal, lagodzil i tyle. Jesli chodzi o skutecznosc stosowania na buzi mojej corci to sama nie wiem... Mała ma niewielka skaze bialkowa, dlatego tez jej policzki sa delikatnie szorstkawe i ten krem nie radzi sobie z tym problemem. Napewno juz go nie kupie, natomiast sprobuje jeszcze oilatum soft, moze on sobie poradzi. Stosowalam go jak corka byla malutka, wtedy co prawda nie miala skazy bialkowej, ale wydaje mi sie ze oilatum soft jest lepszy. A jak i ten sie nie spisze to poszukam innego specyfiku. Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:2
  • 16 marca 2007 o 10:54
    dobry ale ....
    Dla mnie to krem nawilzajaco-odzywczy, ktory troche nawilza, troche odzywia, troche lagodzi podraznienia. Ale tylko troche. Niestety nie radzi sobie z bardzo trudnymi przypadkami (jak np. z wysuszona skora po zimie). W przeciwienstwie do wielu kremow aptecznych nie jest tlusty i dosc szybko sie wchlania (duuuzy plus) ale raczej do stosowania na noc niz pod makijaz. Ogolnie mysle, ze sa lepsze kremy tego typu dla skory wrazliwej Używam tego produktu od:6 m-cy Ilość zużytych opakowań:2
    manika
    15 kwietnia 2006 o 18:12
    niezle badziewie
    pisze ten tekst po raz 3 i aby nie było zbyt "lakonicznie" postaram sie więcej coś dodać choc w moim przypadku sprawa jest prosta.Dla mojej wrażliwej skóry Stiefel( jak i physiogel) wogole sie nie klasyfikują do kremow dla cer alergicznych. Otrzymałam próbkę, zastosowałam.Skutek?Cała gęba w krostach.Dziękuje