Maybelline New York XXL Intense Mascara (tusz z bazą 2w1 wydłużający i pogrubiający)

• 7 grudnia 2013 o 17:08
    nie przekonał mnie
    Tusz spisuje na straty z jednego, prostego powodu: powoduje, że cały makijaż twarzy wygląda sztucznie. Wyjątkowo cenię sobie naturalny wygląd, a ten tusz sprawia, że rzęsy wyglądają nie tylko nienaturalnie, ale również nieestetycznie: są posklejane, tusz zbiera się na nich nierównomiernie i rzęsy wydają się bardzo ciężkie. Podoba mi się intensywny, czarny kolor i efekt wydłużenia rzęs. Natomiast zbyt gęsta konsystencja tuszu zaburza całkowicie efekt końcowy i nie wygląda to atrakcyjnie, a wręcz moim zdaniem śmiesznie. Rzęsy nie są ładnie, naturalnie pogrubione; Oprócz tego tusz słabo się daje zmyć. Moj płyn do demakijażu, który do tej pory radził sobie świetnie, teraz niestety okazał się zbyt słaby. Mam przez to podrażnione oczy i zaczerwienione powieki. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 12 maja 2013 o 12:24
    nie mój typ
    Generalnie nie lubię tuszy które mają bazę i "podwójna" szczoteczkę. Tu zawiodłam się ponownie bo: - zanim zdążę nałożyć tusz baza wysycha na wiór - skleja rzęsy + pogrubia ale nie spektakularnie Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 13 lutego 2013 o 20:27
    nie dla mnie
    Używałam go jakiś czas temu, jednakże robiąc porządki w kosmetykach przypomniało mi się o nim. Plusy: -szczoteczka -pogrubia MINUSY: -Baza z mikrowłóknami po jakimś czasie stała się gliniasta -strasznie skleja rzęsy - na rzęsach pojawiają się grudki Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 13 września 2012 o 9:41
    Bardzo dobry tusz
    Bardzo dobry tusz, pogrubia, wydłuża, trzyma cały dzień, nie robi ksera na powiekach. Minusem jest zabawa w podwójne nakładanie i to, że rzęsy są nim dosyc mocno "uciapane", co daje efekt sztuczny (ale nie sztucznych rzęs). ALe i tak polecam. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 4-5
  • 14 sierpnia 2012 o 13:03
    kocham go, ideał;-)
    Najlepszy tusz jaki kiedykolwiek miałam, a jestem bardzo wymagające jeżeli chodzi o tusze. Glównie chodzi mi o pogrubienie, swoje rzęsy mam długie, podkręcone, dlatego szukam tylko pogrubienia. Ten tusz to ideał, dzięki białej bazie rzęsy są mega pogrubione. Rzęsy sprawiają wręcz wrażenie sztucznych. Ma wspaniały intensywny czarny kolor. Używam tego produktu od: zawsze... Ilość zużytych opakowań: duuużo