Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor, Original for Normal to Dry Hair (Intensywniej odżywiająca 3 - minutowa maseczka do włosów)

fiksum
    22 listopada 2011 o 22:15
    Taka sobie
    Po użyciu włoski są gładkie,delikatne,lejące-co mi osobiście bardzo pasuje. Niestety nie zauważyła niczego na dłuższą metę,włosy nie są zregenerowane. Zapach długo się utrzymuje,ale mi nie odpowiada(kojarzy mi się z zapachem gumy). Moim zdaniem jest nie wydajna chociaż łatwo się rozprowadza. Muszę też dodać że zauważyłam jej działanie dopiero po rozjaśnianiu,ponieważ na zdrowych włosach nie dawała zupełnie nic. Ogólnie myślę że warto chociaż spróbować,zwłaszcza przy włosach przesuszonych. Używam tego produktu od: dwuch miesięcy Ilość zużytych opakowań: prawie jedno
  • 28 kwietnia 2010 o 23:10
    badziew
    śmierdzi. cięzka konsystencja do nakładania i wogóle nie wydajny! Zadnego efektu nie zauważyłam jaki tak strasznie obiecywal .A nawet wlosy cieżko było rozczesać. Nie polecam. Używam tego produktu od:dawna Ilość zużytych opakowań:1
    skye17
    14 grudnia 2009 o 18:28
    Zdecydowanie nie
    Chwałą Bogu, że to dziadostwo jest trudno dostępne, albo prawie niedostępne w Polsce. Ja swój zestaw dostałam od kuzynki, która wysłała mi to w prezencie. Początkowo myślałam, że amerykańskie będzie na pewno wysokiej jakości. Wysokiej ten produkt był, ale zawartości detergentów i silikonów, które pozwoliły nabawić mi się uczulenia. Włosy , fatalne po tym . Nigdy więcej, a kuzynce wysłałam swój ulubiony zestaw, żeby na drugi raz wiedziała co to znaczy dobry , polski produkt. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 4 marca 2009 o 17:32
    Żaden cud, ale naprawdę niezła
    Zanim kupiłam tę odżywkę, naczytałam się zachwyconych opinii na jej temat. Po pierwszym użyciu pomyślałam - odżywka jak odżywka. Nie najgorsza, ale nie ma nad czym piać. :) Z czasem zauważyłam, że nie obciąża włosów (moje są cienkie i słabe), po umyciu długo pozostają świeże. Swoją główną odżywkową funkcję spełnia też całkiem dobrze. Włosy rozczesują się łatwo (nawet po umyciu szamponem Bambi, który uczynił mi na głowie tępą masę waty szklanej). Są też w dobrej kondycji. Miewałam specyfiki, które odżywiały lepiej, dużo lepiej, niż Aussie, ale na ich regularne stosowanie musiałabym wydawać fortunę. I tu - właśnie: wydajność - bardzo dobra. Zaczęłam używać Aussie początkiem tego roku, czyli minęły już dwa miesiące. Zużyłam ok. 30% zawartości. Mamy więc odżywkę dość drogą, ciut lepszą od najlepszych kosmetyków z supermarketu i bardzo wydajną. Wg mnie - opłaca się. :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: rozpoczęte jedno, 8 fl.oz.
    maja28
    25 lutego 2009 o 12:45
    Dobra maska
    Pod wplywem dobrych recenzji kupilam saszetke zeby wyprobowac. No i postanowilam potrzymac dluzej niz 3 min, okolo 15-20 zeby lepiej zadzialalo. Niesteyy nie byl to dobry pomysl, bo wlosy byly strasznie sztywne, jakby nieumyte. Za drugim razem zrobilam tak jak radzi producent czyli 3 min. I rezultat byl naprawde bardzo dobry. Miekkie wlosy, jakby grubsze i bardziej wygladzone. Nie wiem czy kupie ponownie, mozliwe. Używam tego produktu od:tydzien Ilość zużytych opakowań:1 mala saszetka