L'Oreal Paris Infallible Make-Up (Trwały podkład do twarzy)

L'Oreal Infallible Fluid Golden Sun Nr260 30Ml

• 22 marca 2015 o 13:42
    Bardzo fajny podkład
    To naprawdę dobry kosmetyk, szczerze mówiąc kiedyś już używałam podkładu z Loreal i byłam nim bardzo rozczarowana. Tym razem jest inaczej. Na pewno nie jest to mój podkładowy KWC (znam przynajmniej dwa z innych drogeryjnych marek, które kosztują mniej, a wyglądają na mnie nieziemsko i utrzymują się dłużej). Ale jest to produkt, którego używam z przyjemnością, bo dodje mi urody. I gdy zużyję już opakowanie, kupię następne. Zalety: + wyjątkowa wydajność To jeden z niewielu podkładów, których dosłownie kropelka jest w stanie pokryć całą moją twarz cieniutką, wyrównującą koloryt warstwą. Oczywiście jeśli ma się większe przebarwienia lub krostki, można ponowić aplikację i nałożyć kilka cieniutkich warstw na daną partię twarzy, wtedy uzyska się pełne krycie. Ja tego jednak zazwyczaj nie potrzebuję, więc nakładam jedną, cieniutką warstwę i gotowe. Mam wrażenie, że przy takim trybie używania zużyję ten produkt w ciągu kilku najbliższych lat. O ile w ogóle go kiedyś wykończę... + nie zapycha porów, nie podrażnia Pod tym względem moja cera jest naprawdę wymagająca. Byle jaki podkład jest w stanie zapchać mi pory, przesuszyć, spowodować pieczenie i zaczerwienienie, mimo że na co dzień mam cerę normalną bez wyprysków i podrażnień. Zatem Infallible sprawdził się u mnie znakomicie, nic nowego mi po nim nie wyskoczyło, buzia nadal jest gładka. Podkład jest na skórze niewyczuwalny, i to jest fajne. + ma ładne wykończenie Nie matuje, nie rozświetla. Kiedy ma się gładką cerę i pogoda jest w porządku (nie ma upału), nie wymaga nawet przypudrowania. Wygląda nawet nie satynowo, raczej określiłabym to jako wrażenie zdrowej i gładkiej skóry. + nie ściera się w ciągu dnia To nie jest podkład supertrwały, od razu zaznaczmy. Natomiast jeśli nie pocieramy swojej twarzy w ciągu dnia, nie podpieramy się o nią, nic nie drapiemy, to spokojnie podkład trzyma się calutki dzień tam, gdzie go nałożyłyśmy. Nic nie znika, nie spływa, nie schodzi plamami, nie wchłania się nie wiadomo jak i gdzie. Na moje codzienne potrzeby jest dzięki temu w sam raz. W bardziej ekstremalnych sytuacjach (wycieczka, basen, upał, koncert, siłownia) postawiłabym jednak albo na brak podkładu, albo na coś supertrwałego lub wodoodpornego. + opakowanie jest funkcjonalne Podkłady z pompką są mega higieniczne i do tego chyba nie trzeba nikogo przekonywać. + cena w stosunku do wydajności i jakości jest naprawdę niska + nie pachnie niczym wyraźnym, raczej nie zakłóca naszego funkcjonowania nachalnym aromatem kwiatowo-owocowym, jak niektóre inne podkłady + dostępny w każdej drogerii Podsumowując: polecam. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno, w trakcie
    ewkien
    27 listopada 2014 o 23:22
    Całkiem dobry
    Mam cerę mieszaną skłonną do suchości. Ten podkład nie wymaga ode mnie nakładania kremu nawilżającego wcześniej. Podoba mi się jego pudrowe wykończenie. Nie jestem zbyt wymagająca wobec podkładu, ma po prostu dobrze kryć i nie brudzić ubrań. I ten podkład jest dobry pod tym względem. Czy długo się utrzymuje? Jeśli idę na przyjęcie domowe w stylu "siedzimy, gadamy i pijemy piwko", to tak. Ale gdy chodziłam do pracy do jednej ze znanych sieci fast food - nie wytrzymywał więcej niż 2-3h. +Bardzo ładnie pachnie i łatwo się rozprowadza. +Wydajny - nie trzeba go dużo nakładać, żeby ładnie pokrył. +Nie potrzeba stosować po nim korektora +Przystępna cena +pudrowe wykończenie +potrafi długo się utrzymać -mitem jest, że utrzymuje się 24h - u mnie max do 6h -mało kolorów -ciemnieje po jakimś czasie Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
    agunekk
    12 października 2014 o 21:28
    Totalna pomylka
    Zaczne od tego, ze mam skore mieszana. Podklad pieknie pachnie, mial idealny dla mnie kolor i konsystencje. Przyjemny w aplikacji gabka, pedzlem i palcami. I na tym koniec. I na suchych i na tłustych fragmentach skóry po godzinie się łuszczy. Wygląda jak maska. Przebija taka ilosc sebum, ze nawet nie wiedzialam ze moja skora tyle potrafi wyprodukowac, przez co strasznie sie swiecilam. Nie trzymal sie na nim puder (a nie jestem z tych co macaja twarz caly dzien i mowia ze podklad jest nietrwaly). Mialo byc tak pieknie, a wyszlo jak zawsze. Bardzo nie polecam, szczegolnie do tlustej i mieszanej cery. Używam tego produktu od: Krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
  • 1 października 2014 o 11:17
    nawet ujdzie
    Dostałam od koleżanki bo dla niej był za jasny kolor. + kolor najjaœniejszy - coœ dla bladziochów + dobrze kryje nie tworzšc maski + nie ciemnieje + opakowanie z pompkš - zapach delikatnie alkoholowy - trochę wysusza - delikatnie waży na nosie - nie mozna wykończyć do końca (pompka się nie odkręca, dużo produktu zmarnowanego) Podkład jest okey, ale 50zł bym za niego nie dała, góra 20-25zł. Nie kupiłabym ponownie - za takš kasę znadzie się lepszy Używam tego produktu od: poczštku roku do sierpnia Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 1 października 2014 o 11:02
    super
    Wysoce odporne pigmenty zapewniają trwałe właściwości kryjące. Perfekcyjny makijaż przez 16 godzin bez efektu maski. Podkład matuje skórę - delikatne pudry matujące pochłaniają nadmiar sebum; kryje oznaki zmęczenia - unikalne połączenie magnezu i pochodnej witaminy C; rozświetla cerę - niebieskie pigmenty niwelują efekt ziemistej cery; nie pozostawia śladów na ubraniu - formuła no-transfer oraz pigmenty o wysokiej przyczepności zamknięte w strukturze siatki. Używam tego produktu od: 24 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 25 sztuk