Kerastase Nutritive, Aqua-Oleum (Serum w ampułce)

• 11 stycznia 2014 o 12:20
    produkt genialny!!
    Sięnęłam po ten produkt zachęcona doświadczeniem z produktem K, Ultime Oleo - Complexe, który mnie zachwycił. Miło mi donieść, że i ten kosmetyk Kerastase okazał się wart swojej ceny ( a kosztuje niemało!!). Po jego uzyciu włosy lśnią jak z reklamy, są wygładzone, sypiące i wyglądaja na zdrowe, jak w rzeczywiśtości były maltretowane rozjasnianiem a do tgo z natury są cienkie. Jedyne co mi lekko przeszkadza to właśnie ta sypkość, która sprawia, że skręt trochę słabiej się trzyma. Ale trochę pianki i jest ok. Polecam!! Acha - jedna ampułk starcza na 2-3 razy. Całe szczęście, bo to bardzo drogi produkt. Na szczęście na allegro można kupić pojedyncze ampułki. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 ampułki
  • 24 czerwca 2013 o 13:46
    FANTASTYCZNE!
    Co by duzo pisac, ampulki wspaniale nawilzaja wlosy, sa gladkie, blyszczace, lejace, sypkie! Efekt u mnie utrzymuje sie przez 2 tygodnie, a myje wlosy codziennie, nakladam ampulke na umyte , osuszone recznikiem wlosy. I trzymam 10 godzin... pod czepkiem... Rewelacja polecam! Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 10! normalnych!
    torr
    22 października 2012 o 16:08
    Tak, to wlasnie to
    Moj ulubiony kosmetyk do wlosow. Po nim Wlosy sa Miekkie i sie swietnie roszczesuja nie sa suche i ukladanie jest latwiejsze. Jedynym minusem jest to ze efekt trwa tylko do kolejnego mycia. Ale polecam Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: mw. 40
    Mijanou
    13 października 2012 o 20:00
    Cud spełniony
    Rewelacyjna kuracja dla przesuszonych, zmeczonych i zmaltretowanych wlosów. Radzi sobie z wszystkimi wymienionymi problemami błyskawicznie i skutecznie. Latem to prawdziwa deska ratunku a efekt jest natychmiastowy- widoczny i wyczuwalny. Prawdziwy cud kosmetologii. Niestety- jak wszystkie produkty tej firmy, cena kuracji potrafi zwalić z nog nawet przeprowadzana samodzielnie w domu bez rytuału Kerastase. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 serie
  • 11 sierpnia 2012 o 22:50
    Super!
    Bardzo dobra regeneracja dla włosów wysuszonych po lecie czy suszarce. Sama ampułki nie aplikowałam ale miałam ten zabieg robiony u fryzjera. Efekt natychmiastowy, starcza na ok 3 tygodnie. No i ten zapach... Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: dwa razy u fryzjera