Yves Rocher Les Plaisirs Nature, Mure Sauvage EDT

• 21 października 2013 o 10:27
    Mój świat, moja doskonałość
    Używam go już długo, nie potrafię się bez niego obejść! Najlepszy produkt YR. Polecam fankom naturalnych zapachów lata, jesieni i wiosny, oraz czarodziejskich, celtyckich folkowych klimatów... Są to dzikie jeżyny zabarwione lekko herbacianą nutką (moja interpretacja), które spotykamy gdzieś włócząc się chłodną porą po opusczonych ogrodach, czy lasach pełnych jeży i innych uroczych drobnych zwierzątek... Uwielbiam go i uważam za jeden z najcudowbiejszych zapachów, jakie kiedykolwiek poczułam w swoim życiu! heheh ;-) Przypomina mi czasy, kiedy wychowywałam się pod Toruniem - miałam ogród i lasek pod domem, tak więc wszystko co wiązało się z tym okresem było zaraem taki dzikie, tajemnicze, surowe ale i magiczne... Jak ten zapach właśnie! polecam wrażliwym na piękno prawdziwej, lekko nieokiełznanej ale wielce magicznej i aromatycznej europejskiej natury! Latem rzeźwi, nie jest duszący, choc jest i słodki - ale świeży, inaczej ;-) Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: wiele, wiele, wiele...
  • 11 października 2013 o 3:54
    Obrzydliwy
    Zapach dostałam na urodziny. Całe szczęście, że nie wydałam ani złotówki na coś tak ohydnego. Pierwsze odczucie po powąchaniu tej wody jest równie niemiłe, co drugie i trzecie. Ostra, intensywna woń dosłownie uderza w nos. Co ja mówię - ona bije, łapie i dusi. Mdli mnie, kiedy ją poczuję. Gdy się popsikałam - ledwo wytrzymałam ze sobą. Trwałość jest doskonała (niespotykane w tej serii). Po jakichś dwóch godzinach ten początkowy smród trochę słabnie, a na pierwczy plan wysuwa się dosyć słodka nuta, która jest nawet znośna, ale tylko w niewielkich ilościach. Zapach mnie pokonał, nie przeżyłabym ponownego starcia z nim (tak samo jak domownicy), więc byłam zmuszona go wyrzucić. To już drugi raz, gdy woda od Yves Rocher ląduje w koszu. Używam tego produktu od: kilka testów Ilość zużytych opakowań: kilka psiknięć ze 100 ml
  • 19 kwietnia 2013 o 10:18
    Najlepsza z serii
    Według mnie najbardziej udany zapach z serii Plaisirs Nature. Cięzko powiedzieć, że naśladuje zapach jeżyny w sposób dosłowny, jesli już to ta jezyna jest mocno ,,udoskonalona". Dodatkowo, podana z duzą ilością cukru. Po chwili wyłania się odrobina kwasku. Mam wrażenie, że jako jedyna woda z serii, odrobinkę rozwija się. Bardzo lubię używać moją jezynę, zwłaszcza wiosną i latem. Nie jest to jakaś szczególnie ciekawa kompozycja, po prostu poprawiacz nastroju :) Ja zawsze muszę mieć ją w swojej kolekcji. Nie używam często, jesli już to w bardzo dużej ilości :) Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 4 flakon 100ml
  • 3 kwietnia 2013 o 15:28
    Jeżynowe cudo=)
    + - cena - zapach- nie jest duszący, pachnie owocowo, nie wyczuwam w nim mocnej woni alkoholu co czasem jest charakterystyczne dla wód toaletowych:) - nie powoduje alergii:) w przypadku osób uczulonych na alhohol - trwały - nie wiem ile utrzymuje się na ciele :) bowiem jest to zależne od indywidualnego Ph skóry:) ale na moim ubraniu utrzymuje się do następnego prania więc jest ok -jest wydajna - starcza na długi okres czasu:) jeśli chodzi o małą buteleczkę jest niezwykle poręczna i można ją mieć przy sobie, zawsze ,wszędzie i każdej sytuacji=) Skłaniam się do kupna :) większej pojemności(100 ml) jednak myślę że dopiero po całkowitym wykończeniu mojej 20-stki=) Używam tego produktu od: 2,5 roku czasu z przerwami=) Ilość zużytych opakowań: pół 20 ml buteleczki=)
  • 9 stycznia 2013 o 13:11
    kolorowe landrynki-fantazja na temat jeżyny
    Yves Rocherowe owoce wypróbowałam na swojej skórze dziesiątki razy. Jeżynę też. Jest jedną z mniej infantylnych (o ile to możliwe) propozycji w serii. Słodka, ale z gorzkawo-kwaskową nutą, raczej nie spodoba się każdemu. Tani, raczej mało trwały psikaczyk do zabawy. Używam tego produktu od: co jakiś czas od wielu lat Ilość zużytych opakowań: 5 setek