Avon Planet Spa, Arizona Hot Sands, Body Conditioning Treatment Odżywka pod prysznic do ciała

• 13 lutego 2008 o 11:38
    świetny produkt na lato :)
    Ciekawy kosmetyk :) - niezastąpiony latem, kiedy nie mamy w upale ochoty smarować ciała balsamem - sprawdził się jako nawilżacz bezpośrednio po goleniu nóg - nie nawilża tak bardzo jak balsam, więc raczej nie polecam właścicielkom suchej skóry - troszkę mało wydajny - bardzo oryginalny zapach, długo pozostaje na skórze Szkoda, że Avon wycofał go z oferty, na pewno kupiłabym kolejne opakowanie. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 3
    tori29
    22 marca 2007 o 14:41
    Wspaniały kosmetyk!
    Ta Odżywka pod prysznic jest wg mnie super kosmetykiem. Nakładałam ją na cialo po prysznicu i zostawialam na ciele dosłownie 2-3 min. Po zmyciu nie musiałam juz stosować zadnego balsamu a ciało było i nawilżone i wspaniale pachaniało ;-) Uwielbiam i polecam. Używam tego produktu od: 3 m-cy Ilość zużytych opakowań: 3
  • 9 listopada 2006 o 13:25
    średnio
    Dobra z jednego wezględu-jak jestem padnięta io wiem, ze po wyjściu z wanny nie będzie mi sie chcialo wklepywac balsamu to moge jej uzyc i odzywi lekko cialo. na pewno nie odzywia tak jak balsam ale na sytuacje awaryjne moze byc. ogólnie średnio. Używam tego produktu od: 3 mcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Hexxana
    14 września 2006 o 21:28
    Hit lata:D
    Pomimo tak niepochlebnych recenzji osobiscie jestem bardzo zadowolona z tej odzywki,chociaz jej zalety dotrzeglam w trakcie upalow kiedy pod prysznic zabieralam jedynie zel i te odzywke.Dzieki niej nie musialam juz uzywac balsamu a skora schnela sama w szybkim tempie-co zreszta nie dziwne kiedy bylo ponad 30 stopni. Na co dzien podczas chlodniejszych dni srednio sie nadaje poniewaz po wytarciu recznikiem jednoczesnie scieramy ja ze skory. Zapach bardzo mi odpowiada jak calej serii Piaski Arizony ale to juz kwestia upodoban:) Jestem na tak i zrobilam sobie maly zapas tej odzywki:)Jezeli ktos lubi gadzety do pilegnacji ciala oraz zapach Piaskow Aroziny polecam:) Używam tego produktu od:od kiedy sie pojawila Ilość zużytych opakowań:kilka opakowan
  • 18 czerwca 2006 o 12:12
    Wielki niewypał
    Właściwie kupiłam go z ciekawości, lecz po pierwszym zastosowaniu doszło do mnie, że to niepotrzebny gadżet kosmetyczny. Zero efektu nawilżenia, na skórze pozostaje tylko cieniutka warstwa parafiny, która i tak niczego nie zdziała, bo prędzej ją wytrzesz ręcznikiem. Największy niewypał Avonu tego roku. Używam tego produktu od:3m-cy Ilość zużytych opakowań:1/2