Helena Rubinstein Force C Premium

Beatka
    13 października 2003 o 22:47
    pali i boli
    Po aplikacji mialam wrazenie, ze moja twarz pali ogien!Co do kremu za takie pieniadze, to jakies nieporozumienie. Poza tym slabo nawilza, czuje sie go na twarzy.Dla mnie kompletny niewypal.Odradzam zakup.
  • 12 stycznia 2003 o 17:04
    średni krem za duże pieniądze
    Miły kolor i przyjemna konsystencja, to zdecydowanie za mało biorąc pod uwagę obietnice producenta i bardzo wysoką cenę.Po zużyciu całego opakowania nie dostrzegałam żadnej spektakularnej poprawy - żadnego rozjaśnienia, czy rozświetlenia. Skóra była nieźle nawilżona, to fakt, ale taki efekt dałby dobry krem nawilżający za połowę ceny.
    Halszka
    23 grudnia 2002 o 13:03
    bardzo dobry
    Sądzę, że zużycie 5 ml próbki kremu nie daje podstaw do oceny kosmetyku. Przecież starczy ona zaledwie na 2 lub 3 zastosowania - nie więcej. Efekty stosowania widoczne są (jak pisze nawet sam producent) dopiero po 2 tygodniach.Jestem zadowolona z Force C Premium - rozjaśnia, ożywia skórę, ujednolica jej koloryt, świetnie nawilża i odżywia, dobrze się wchłania. Zapach - cytrusowy - nie kojarzy się z niczym negatywnym. Polecam.
    deleted
    1 maja 2002 o 1:05
    średniej jakości śmierdzidło
    Również dostałam małą tubkę-próbkę :) i używałam sobie przez dni kilka, zapach wydawał mi się średni, sam krem również, używałam dopóki nie przeczytałam poniższego postu Ani na temat zapachu ... rzeczywiście, ohyda!! jak mogłam tego wcześniej nie zauważyć? więcej nie użyłam i musiałam wyrzucić, bo naprawdę mi się to zaczęło źle kojarzyć. Do tej pory robi mi się niedobrze na samą myśl. W dodatku przypuszczam, że krem jest koszmarnie drogi (jak wszystko HR).
    olencja
    30 marca 2002 o 0:25
    Oceniam na 3.00
    Fajnie matuje, dobrze się rozprowadza. Zapach uważam za całkiem przyjemny. Ale to żadna rewelacja.