Schwarzkopf Professional Osis+, Loopy: Curl Cream (Krem podkreślający i utrwalający skręt włosów)

fatim
    29 września 2006 o 13:08
    :((((
    krem ma w skladzie alkohol,ktory wysusza wlosy,nieprzyjemnie pachnie,kiepsko sie rozprowadza a wlosy wcale nie kreca sie bardziej...jest wiele tanszych odpowiednikow tego produktu (wcale nie jest taki wspanialy jak to mi go w sklepie fryzjerskim zachwalali) Używam tego produktu od:sierpnia Ilość zużytych opakowań:w trakcie zuzywania pierwszego
    jowisia
    20 sierpnia 2006 o 13:41
    Ok
    Ciezko mi go ocenic, poniewaz to moj pierwszy tego typu preparat do wlosow. A to dlatego, ze moje sa naturalnie falowano-krecone, (w kazdym razie nic pieknego) wiec zazwyczaj glowna misja jest wyprostowanie ich. Postanowilam jednak, ze mozna byc z tych pseudolokow zrobic sobie prawdziwe piekne loczki ;) Ten kosmetyk dziala, nalozony na mokre lub wilgotne wlosy i suszone glowa do dolu mocnym strumieniem powietrza daje efekt rewelacyjnej wielkiej burzy lokow. Wlosy mocno sie skrecaja, nabieraja objetosci :D Co mi sie tylko nie podoba to fakt, ze ten efekt trzyma sie b. krotko, nastepnego dnia wlosy juz sa jakies posklejane, oklapniete, nie do ulozenia i wlasciwie nie moge juz nic z tym zrobic jak je umyc. -Czyli to taki gadzet na jedna impreze. Wysusza tez wlosy, co mozna odczuc przy czestszym stosowaniu i to pewnie jego niepodwazalny minusem poniewaz wiem, ze istnieja juz takie tego typu produkty alcohol free ;) Nie spodobala mi sie tez tubka, ktora trzeba gniesc i wyciskac i ktora latwo sie przewraca, nie lubie takiego niewiadomoczego.. Ogolnie nie mam wielkiego porownania, ale widze, ze ze swojej funkcji - choc na krotka mete - sie wywiazuje. 3*+ Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1
    larela
    27 lipca 2006 o 13:29
    nie ideał
    Zakupiłam ten produkt kierując się myślą ,że swego czasu używałam kremu Osis+ Twist ze znakomitym rezultatem i miałam nadzieje,że to ten specyfik będzie podobny albo nawet identyczny pod względem rezultatu końcowego uzyskanego na włosach. W zasadzie zapach, konsystencja jakby ta sama, co do efektu końcowego mam kilka zastrzeżeń. Fakt, skręca włosy, wydaje mi się, że gorzej niż poprzednik Osis+ Twist,trzeba nakładać naprawdę niewielką ilość i wyłącznie na mokre lub wilgotne włosy, wtedy jest ok, nałożony na suche skleja włosy. Krem nadaje lekkiej objętości. Zawiera w składzie alkohol, także podczas użytkowania trzeba włosy ze wzmożoną częstotliwością nawilżać, bo może przesuszyć. Nadaje połysk i ujarzmia loczki.Jednak efekt nie utrzymuje się bardzo długo,przy wietrznej pogodzie włoski potrafią sie nienaturalnie rozprostować i powstają smutno zwisające strąki :-( Efekt bardzo krótkotrwały, dlatego nie polecam! Używam tego produktu od:kilku miesięcy z przerwami Ilość zużytych opakowań:1/2