Sephora Poudre Eclat [Highlighting Bronzing Powder] Puder prasowany brązujący / rozświetlający

kiana
    23 stycznia 2010 o 11:57
    Znakomity
    Nie znalzłam żadnych wad tego kosmetyku, no chyba że mogłoby go być troszkę więcej. Uwelbiam go, nie znam lepszego. Mam wersję rozświetlającą, która daje piękny efekt. Nie zbyt nachalny, ale jednak widoczny. Szczerze polecam. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2
  • 17 grudnia 2008 o 14:55
    Warto.
    Bardzo dobry róż. Mam wersje brązująca. Jak go zobaczylam w Sephorze to nie bylam do niego przekonana bo jest go malo i dziwne kolorki, ale po zrobieniu wywiadu w internecie stwierdzilam ze warto. Zakupilam i jestem bardzozadowolona. Bardzo dobry produkt, ladne kolorki, naturalnie wygladaja na twarzy nie sa za mocne tak jak te pudry brazujace z Avonu. Bardzo wydajny kosmetyk. Najlepiej nabiera sie go pedzlem duzym. Używam tego produktu od:3 miesiecy Ilość zużytych opakowań:jedno-wciaz uzywam
    miatka
    12 października 2008 o 18:50
    Rewelacyjne rozświetlenie
    Od jakiegoś czasu szukałam pomysłu na rozświetlenie twarzy i ten produkt zwrócił moją uwagę swoją oceną uzyskaną w KWC. Jestem świeżo po zakupie wersji rozświetlającej i naprawdę jest rewelacyjny. Jak na razie zastosowałam go na całą twarz, co daje świetny efekt jasnej, porcelanowej cery z delikatnym i jednolitym nabłyszczeniem /nic z brokatu, efekt perły/. Utrzymuje się długo i jest łatwy w aplikacji. Polecam! Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 25 września 2008 o 21:04
    bardzo go lubię
    Mam wersję brązującą i jestem z niej bardzo zadowolona. Odpowiada mi zestawienie kolorków i pojedyńczo stosuje do makijażu oka, wymieszane do modelowania buźki. Niby tkie małe pudełeczko, ale bardzo wydajne - przy codziennym stosowaniu wystarcza na całe lato i jeszcze na jesień zostaje ;-) Używam tego produktu od: trzech lat Ilość zużytych opakowań: 3
    musscat
    16 kwietnia 2008 o 9:43
    zbyt pomarańczowy :(
    Nie dla mnie ten puder brązujący :( Nie podoba mi sie zestawienie kolorystyczne. Te odcienie złota i miedzi na twarzy dają kolor zbyt pomarańczowy :( Zalatujący tandetą i trochę taniochą. Są zbyt intensywne, a trudno o subtelne muśnięcie tu i ówdzie, bo mi powstawały iskrząco-mieniące pomarańczowe placki na twarzy. Jak na puder brązujący jest zbyt rozświetlający a jako rozświetlacz ma zbyt intensywne kolory. Być może puder rozświetlający byłby lepszy, bo do jakości nie mogę sie przyczepić. Drobno zmielony,dość trwały. Nie odpowiada mi zestawienie odcieni w pudrze brązującym.Najszybciej zużyłam najjaśniejszy pasek a potem reszta się skruszyła :( Używam tego produktu od:przez parę miesięcy sporadycznie Ilość zużytych opakowań:1