Rossmann Skin Cream (Krem uniwersalny do twarzy)

• 7 listopada 2008 o 14:49
    nawet nawet...
    No jest ok ale bez większych rewelacji. Mi nic po nim nie wyskakuje i nie podrażnia mnie. Ale takie jaja: nie mogłam sama już go zużyć i chciałam dać koleżance - powiedziała, że boi się smarować takim badziewiem, używała przez tydzień i powiedziała że jest straszny - że wysusza zapycha, podrażnia i oddałam mi go a ja dałam innej koleżance w słoiczku po kremie clinique - zaszło pewne nieporozumienie bo myślała ze używa drogiego kremu :) no i co? powiedziała że jest świetny i super nawilża i że nawet jej pory się zmniejszyły... :D jstem zdezorientowana :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 17 sierpnia 2008 o 21:43
    !!! Bomba !!!
    Krem ten kupiłam z czystej ciekawości... Przyciągnął mój wzrok ciekawym opakowaniem, do tego sporym (200ml) i ta cena.... Pomyślałam, a co mi szkodzi kupić i spróbować, taki uniwersalny krem zawsze się przyda. Poza tym już jakiś czas temu nauczyłam się, (dzięki Rossmanowi:P) że nie tylko drogie kosmetyki są dobre. Cudów się nie spodziewałam, dlatego spotkało mnie bardzo miłe zaskoczenie. Krem jest świetny! Plusy: + opakowanie, pojemność, cena + konsystencja + łatwość wchłaniania + poczucie nawilżenia, przy jednoczesnym wchłonięciu się na mat (mam cerę mieszaną) + wydajność + brak zapachu + nie zapchał mnie Polecam !!! Używam tego produktu od:1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie zużywania 1
    wespa
    27 maja 2008 o 3:35
    :-D
    Krem jest rewelacyjny zarówno do twarzy jak i do ciała, krem uniwersalny nawilża i łagodzi podrażnienia. Bardzo dobry kosmetyk za niewielkie pieniądze. Może KWC to to nie jest ale obyc sie bez niego też juz nie potrafie:)Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań: 4
  • 30 marca 2007 o 13:10
    bardzo dobry
    krem kupiłam ze względu na brak funduszy w danej chwili, wydajne opakowanie, bardzo niska cena i krem zwyczajny, bezzapachowy!! czyli nie ma w nim chemii. Sprawdził sie w 100% byłam naprawdę mile zaskoczona. Bardzo dobrze nawilża, konsystencja jak serek :) bardzo dobrze się wchłania a co najważniejsze nie wyłaziły mi potówki gdyż ma właściwości lekko odkażające. Idealny krem dla cery mieszanej i alergików! wszystkie inne kremy są perfumowane. Kto co lubi, dla mnie numer 1. Używam tego produktu od: 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 2
    majade
    22 grudnia 2006 o 1:49
    dziwny
    Krem kupiłam w głębokim przeświadczeniu, że jest to uniwersalny krem do ciała. I tak tylko w zasadziego użytkuję. Nie odważyłabym się takich ilości parafiny nałożyć na twarz, niespodzianki gwarantowane. Rozprowadza się średnio, wchłania przyzwoicie, uczucie nawilżenia niestety, szybko ustępuje i skóra zaczyna być niesympatycznie napięta. Plus za wygodne opakowanie. Ogromna pojemność za ok 3 zł sprawi, że może kiedyś jeszcze zaszajeję i go nabędę. Edit: Rozstaję się z tym produktem definitywnie. Męczę ostatnie opakowanie. Krem ściąga i wysusza skórę mimo solidnej warstwy. Pielęgnacja praktycznie żadna. Szkoda czasu na mazanie się nim Ilość zużytych opakowań: 2