Schwarzkopf Taft Looks, Push Up Look, Pianka do włosów nadająca objętość - supermocna

Moussi
    11 września 2010 o 14:12
    Dla mni dobry
    Mam cienkie i przetluszczające się włosy. Po umyciu rozczesuję włoski, nakładam piankę (nie za wiele! malutkie jabłuszko na dłuższe włosy)i suszę głową na dól. Następnie łepek podnoszę i tylko układam :) Efekt jest fajny. Rozwiane i nieco potargane włoski z wyraźni większą objętością (moje włosy normalnie są mega ulizane). Poza tym przysusza włoski więc u mnie się lepiej ukladają, nie tworzą zwyczajowego hełmu tylko są takie potargane , całkiem sexy :) Fryzura mi po paru godzinach opada, ale nie powraca do pierwotnej wersji moich kosmyków tylko nadal jest pewna miła objętość. Na drugi dzień włoski nadal odstają od głowy :) Więc całkiem godny polecenia, ale dla pewnych typów włoskow jak widać Używam tego produktu od:4 lata Ilość zużytych opakowań: 1
    selly
    2 kwietnia 2009 o 12:00
    bardzo dobra
    Idealna dla kogoś kto ma włosy cienkie z tendencją do przetłuszczania. Dzięki tej piance moje włosy w dobrej kondycji wytrzymują dłużej. Fakt , że wysusza włosy , ale dla mnie to akurat wielka zaleta. Włosy lepiej się po niej układają i naprawdę wizulanie jest ich więcej. Używam tego produktu od: 2 mies Ilość zużytych opakowań:1
  • 28 grudnia 2008 o 15:11
    całkowita beznadzieja :/
    całkowita beznadzieja :/ nie kupujcie tego nigdy, skusiłam się i użyłam raz i nigdy więcej tego nie zrobie... ;/ zlepia włosy, robią się strąki, są suche, wogóle nie ma połysku... włosy są okropne po niej.... a OBJĘTOŚCI NIE MA WOGÓLE!! jednym słowem nie kupujcie tego, szkoda niszczyć włosy i wydawać kasę Używam tego produktu od:dnia Ilość zużytych opakowań:na szczęcie żadnego
  • 10 sierpnia 2007 o 17:01
    wysusza ;/
    Zalety: dodaje objętości włosom ładnie unosi włosy Wady: wysusza włosy !!! Włosy nie chcą się po niej układać ;/ nadaje dziwną sztywność i szorstkość Włosy są obciążone Po całym dniu mnóstwo złamanych włosów Używam tego produktu od:parę miesięcy temu Ilość zużytych opakowań:jedno
    Winia
    19 maja 2007 o 14:22
    Do kosza! :(
    Okropna pianka, która pozornie przedstawiała dobry efekt stylizacji. Włosy mam cienkie i delikatne. PLUSY: + zapach w porządku + wydajna MINUSY: - obciąża!!!!! Mimo, że pianki wyciskałam zalecaną ilość - kulka mandarynki, dodatkowo wczesywałam grzebieniem, by była rozprowadzona równomiernie - marne wysiłki: włosy i tak były oklapnięte - powodowała, że włosy wcale nie chciały się układać, zero poddatności - dziwnie zlepia - powoduje, że włosy są matowe, zero połysku i naturalnego blasku :( - kosmyki po jej zastosowaniu wyglądają na niezdrowe :( Ogólnie beznadziejny kosmetyk i wielkie rozczarowanie. Szkoda. Produkt idzie do kosza, chyba, że jakaś koleżanka ją zechce. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego