Lancome Bienfait Multi Vital

• 14 kwietnia 2011 o 23:01
    Slaby
    Nazwa i opis tego produktu zgadzaja sie z tym, ktory mam, ale sloiczek jest inny, nakretka jest pomaranczowawa. Ale nic to, tutaj sie wypowiem. Mnie niestety ten krem zupelnie nie zachwycil, zapchal mnnie okrutnie, pryszczom i zaskorniakom nie bylo konca. Zdarzylo sie tez, ze po ciezkim dniu, zauwazylam suche placki na policzkach. Co prawda na co dzien jestem zadowolona z nawilzenia i ochrony, jaka daje, plus takze za filtr. Konsystencja komfortowa, szybko sie wchlania, juz po kilku minutach smialo mozna przechodzic do makijazu, nic sie nie roluje. Zapach, taki sobie, nie zachwyca. Nie jest to krem dla mnie, zamiast poprawic stan mojej skory, podniszczyl ja. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 pelnowymiarowe opakowanie
  • 2 września 2010 o 18:23
    Wspaniały!
    Swietny dla mojej przetłuszczonej cery, cudownie wygładza, odżywia. Plus za SPF 15 :) Silnie nawilża, zawiera mikroelementy odżywcze. Wzmocnił moją skórę. Rzeczywiscie minimalizuje ryzyko powstawania zaskórników. Efekty widoczne już po jednym użyciu! POlecam gorąco ;)Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1
    raffia
    24 listopada 2009 o 21:15
    ...świetny krem...
    Zawsze wracam do tego kremu po okresie zimowym gdy skóra twarzy jest szara i zmęczona. Ten krem to prawdziwa bomba witaminowa!!! Sprawia, że skóra jest fantastycznie nawilżona i wygładzona oraz ma więcej blasku. Konsystencja tego kremu jest niesamowita i mimo, że mam skórę mieszaną to krem sprawdza się znakomicie. No i ten zapach... Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:2
  • 3 września 2009 o 20:25
    bardzo dobry
    Kremik ten używam od dawna, najlepszy na lato,delikatny ,ale jednocześnie daje efekt "rozjaśnienia" cery. Zresztą wg.mnie wszystkie testowane przeze mnie kremy Lancome są rewelacyjne,a ten na równi z Primordialem na pierwszym miejscu. Występuje również w wersji 30 SPF, super sprawdził się w upalnym Egipcie. Używam tego produktu od:4 lat Ilość zużytych opakowań:ok.5 opak.
    desti
    12 czerwca 2009 o 23:17
    idealny
    Dlugo szukalam kremu, ktory bylby lekki a przy tym dobrze nawilzal. Przyjemna konsystencja, swietnie sie wchlania i przede wszystkim nie zapycha. Co prawda uzywam kremu w nowym opakowaniu ale opis pasuje do tego co mam :) Używam tego produktu od:paru miesiecy Ilość zużytych opakowań:w trakcie drugiego