Inglot Puder prasowany

• 27 lutego 2017 o 11:45
    niewydajny, ale ma ładne wykończenie
    Puder jest jedwabisty w dotyku, zrobienie samego swatch'a bylo pozytywnym zaskoczeniem :) daje gładkie, naturalne wykonczenie i ma ładny, lekko beżowy odcień pasujacy do urody słowianek. Spokojnie nadaje sie do gruntowania korektora pod oczami nie przesuszajac tej okolicy i nie ciastkując się. Nie był jakis drogi ale uzywam go od miesiąca i dość szybko mi ubywa. Kosmetyk trzyma sie na buzi caly dzien.
  • 24 listopada 2016 o 9:48
    Bardzo Przyjemny
    Plusy: - ma dobre krycie - jest wiele kolorów, każdy wybierze coś dla siebie -mam wrażliwą cerę i większość pudrów zapychało , ten dał radę - przystępna cena minusy: -jest bardzo miekki i trochę się sypie, co myślę będzie wpływalo na jego wydajśność
  • 17 września 2016 o 20:24
    mega
    Puder sprawdził się u mnie świetnie. +gładkie wykończenie +dobrze współgra z każdym moim podkładem +bardzo dobra cena +opakowanie z lusterkiem -troszkę mało wydajny
  • 7 lipca 2016 o 12:35
    Dobry puder
    Puder bardzo dobrze matuje. Jeżeli nałoży się go zbyt dużo może być widoczny. Dlatego najlepiej najpierw nałożyć odrobinę i zobaczyć jak wtopił się w cerę. Mam skórę mieszaną i muszę poprawiać makijaż co kilka godzin ale tylko jak jest gorąco. Ten puder trzeba wypróbować i samemu go ocenić.
  • 18 stycznia 2016 o 14:39
    fajny efekt, gdyby nie zapychał....
    Puder ma bardzo fajne wykończenie - efekt satyny. Mam cerę mieszaną, ale w okresie zimowym mi przetransformowała i przetłuszcza się póki co tylko nos. Z brody również znikają podkłady/pudry. Wcefekcie pudry matujące i sypkie zaczęły na mojej skórze brzydko wyglądać. Pod koniec dnia wyglądam na bardzo zmęczoną 😔 Postanowiłam zakupić puder nie tyle matujący co wykańczający, nie cierpię mokrego podkładu na twarzy. Padło na inglota, również dlatego że nic innego w tykm typie nie znalazlam 😀 Mam ten puder w nowej formule tzn. Puder ten sam, ale sprzedawany jest osobno i opakowanie osobno. Tak wiec zakup wyniósł mnie 43 zł za malutki puderek i dużą puderniczkę  Co do puderniczki uwag nie mam, jest bardzo porządna, ma lusterko, przydałby się jeszcze puszek ;) Sam puder - daje bardzo ładny efekt jednolitej skóry - bardzo dobrze współpracuje z podkładem - ma kremowo-pudrową formułe dzięki czemu ładnie się rozprowadza - efekt bardzo ładny, twarz nie jest zmęczona, nie podkreśla skórek - lekko koloryzuje, ale nie zaburza podkładu - nie zauwazyłam żeby ciemniał Świeci mi się tylko nos po ok 2 godzinach, ale po lekkim przypudrowaniu jest ok. Czasami w miejscach, gdzie machnie się go za dużo daje efekt "pudernicy". Trzeba uważać z ilością! W związku ze swoją konsystencją myślę że nie będzie grzeszył wydajnością 😁 Cena do przejścia. Minus za substancje zapychające w składzie, więc będę musiała robić przerwy w stosowaniu i stosować złuszczacze 😟 Polecam szczegolnie dla cer normalnych i przesuszonych. Aha! Mam kolor 14, idealny kolor dla jasnej lecz nie bardzo jasnej karnacji, bez różowych i pomarańczowych tonów. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1