Perfecta No Problem, Antytrądzikowy krem matujący redukujący blizny i przebarwienia (stara wersja)

• 26 sierpnia 2013 o 14:54
    lubiliśmy się
    Fajny kremik. Ładnie matował co prawda nie na cały dzień male efekt i tak zaskakiwał. Bardzo przyjemny zapaszek i lekka ochrona antybakteryjna na plus.Tani a przy tym wydajny. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 12 czerwca 2013 o 12:19
    Bardzo dobry
    Jestem bardzo zadowolona. Zazwyczaj jeśli chodzi o kosmetyki do twarzy to wybieram droższe kosmetyki, jednak teraz pokusiłąm sie na coś tańszego i jestem zachwycona! W trakcie używania produktu zniknęły mi blizny po tradziku (używałam też w tym czasie antybiotyku, ale sądze że ten krem przyśpieszył ten efekt). Plus za mega wydajność oraz bardzo przyjemny zapach. Krem za zapycha porów, łatwo się rozprowadza. Może nie jest do końca matujący, ja jednak nie potrzebuje dużo. Polecam wszystkim. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    coma08
    14 sierpnia 2012 o 16:06
    Geniusz! EUgeniusz!
    Używam kremu na dzień, choć producent poleca go też na wieczór. Co zaobserwowałam to mat. Na pewno nie trwa on wiele godzin, ale latem jakieś 2-3 godzinki, jak jest chłodniej to około 4. Jak na kremik drogeryjny to bardzo dobry wynik! Co do oczyszczania... od tego jest żel, ale pory są mniej widoczne. Po kremie nigdy mnie nie wysypało i nie zapchało. Puder trzyma się dłużej, aniżeli miałby wystąpić solo. Delikatnie nawilża i nie pozostawia tłustego filmu. Ma lekką konsystencję i wystarczy niewiele, aby pokryć kremem całą buzię i szyję. Opakowanie... tubka jest na pewno bardziej higieniczna, poręczna, jednak jeśli wydobędzie się za dużo produktu to nijak go tam nie włożycie z powrotem. ;) Szczerze polecam! PS. U mnei skład jest troszeczkę inny niż ten na wizażu... ;) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 op w trakcie
    ef0ka
    17 maja 2012 o 14:00
    zdecydowanie tak
    Ostatnio nie mogę go nigdzie znaleźć;( Jest świetny, bardzo go lubiłam... + rozkoszny, cudowny zapach + niedrogi + matuje i poprawia koloryt skóry + długotrwale utrzymuje się na skórze + przyjemna konsystencja + łatwo się rozprowadza i wchłania Minusów nie znajduję. Naprawdę polecam!
  • 11 maja 2012 o 19:20
    Chyba go wycofali :(
    Moge polecic ten krem z całego serca !! To co gwarantuje producent jest prawda. Pomaga zwalczyc tradzic i przebarwienia. Ma super konsystencje i zapach gruszki. NIESTETY nigdzie nie moge go znalezc :(