Dax Cosmetics Ideal Body, Koncentrat do biodermabrazji blizn i rozstępów

• 14 listopada 2008 o 20:25
    Amor Amor... :)
    Ciekawy, przyjemny w użyciu specyfik z nutą zapachową moich ulubionych perfum :) Ma postać delikatnego, różowego musu, który łatwo się rozsmarowuje i szybko wchłania. Stosowany miejscowo starcza na bardzo długo (ja używam go tylko do biustu). Wyraźnie wygładza - pod tym względem kosmetyki z zabiegiem dermabrazji są bezkonkurencyjne. Ponadto uelastycznia skórę i chroni ją przed powstawaniem nowych rozstępów. Te starsze minimalizuje, ale nie likwiduje całkowicie. Dodam, że przed rozpoczęciem kuracji moje były niewielkie, w kolorze skóry, ale dość stare (pamiątka z okresu dojrzewania), więc na cud nie liczyłam. No i cudu nie ma. Mimo wszystko nie żałuję wydanych pieniędzy, gdyż preparat jest bardzo przyjemny i z funkcji pielęgnacyjnej wywiązuje się świetnie. Zapobiegawczo - jak najbardziej polecam. Używam tego produktu od: ponad 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1/2 pierwszego
    ellana
    5 sierpnia 2008 o 19:20
    super
    Stosuje go od kilku tygodni i widać już efekty(pierwszy preparat do tej pory, który pomaga). Ma kremową konsystencję, przyjemny zapach, dobrze się wchłania. Polecam, osobiście zamierzam kupić następne opakowanie, niestety jak ktoś już tu wspomniał trudno go znaleźć w sklepach i najcześciej przysyłają na zamówienie. p.s.Chciałam zauważyć, że bardzo stare rozstępy (czyli mające ponad 2-3 lata)trudniej się zwalcza(tzn jest to możliwe w bardzo małym stopniu za pomocą kosmetyków). Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
    hopsasa
    7 kwietnia 2008 o 0:07
    żadnych efektów
    Miałam chyba troche za duże wymagania w stosunku do tego kremu... Po pierwsze nie mogłam go nigdzie dostać - musiałam prosić aby go dla mnie zamówiono. Po drugie, smaruje, smaruje i jak narazie nie widze żadnych efektów. Skóra jest po nim bardzo przyjemna, krem ładnie się wchłania, ładnie pachnie - to tyle. Mam rozstępy na udach i pośladkach. Może za krótko stosuje (kończe 1 opakowanie), ale myślałam, że przynajmniej przy małych rozstępach będzie coś widać... Używam tego produktu od: ? Ilość zużytych opakowań: kończe 1
  • 10 stycznia 2007 o 21:46
    naprawde dobry
    kosmetyku uzywalam pod koniec ciazy oraz po porodzie i nie pojawily mi sie zadne rozstepy. dobra konsystencja i zapach ale zle opakowanie- wole tubki lub pompki. polecilam kosmetyk kolezance w ciazy i pomogl na szczypanie rozciagajacej sie skory podczas gdy inne specyfiki nie dawaly rady. kupie jesli znow bede w ciazy zeby sie nie martwic o brzuch. dodam ze mam rozstepy z okresu dojrzewania wiec skora raczej sklonna do defektu. Używam tego produktu od:3 mcy Ilość zużytych opakowań:1
  • 10 września 2006 o 10:42
    mieszane uczucia
    Hej,będę pierwsza, ale ok. A więc nic konkretnego nie moge powiedzieć bo z rozstepami to ciężka sprawa, zaden krem ich nie usunie, bądźmy ze sobą szczere. U mnie rozstępy "zdobią" posladki, są już dość stare bo pojawiły mi siewraz z dojrzewaniem, są w kolorze skóry(o tyle dobrze). Krem Daxa tak jakby nieznacznie pomógł, no ale tak jak wspomniałam żadnych rewelacji spodziewać się nie można. Skóra jest gładsza, ale rozstepy są i będą:( Używam tego produktu od:3 miesiące Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1