Braun Depilator Silk-épil SoftPerfection 3270

aqka
    27 maja 2015 o 21:38
    Wspaniały :)
    Zakupiłam ten produkt w zeszłym tygodniu i dzisiaj miałam okazję używać go po raz pierwszy. Wcześniej używałam jednego z najstarszych modeli brauna silk-epil (nie wiem nawet jaki model konkretnie bo nie mam już od niego pudełka) i przy porównaniu Silk-Epil 3 wypada dużo dużo lepiej. Jest bardzo dokładny, wystarczy raz przejechać depilatorem w danym miejscu i od razu usuwa 99% włosów, przy poprzednim depilatorze takich "przejechań" musiało być conajmniej trzy. Opcja ze światełkiem też jest bardzo przydatna gdyż nawet wieczorem, przy sztucznym świetle jest możliwe wydepilować się dokładnie. Poziom bólu jest też mniej odczuwalny niż przy poprzednim, może dlatego, że usuwa większość włosków od razu i kolejne "przejechania" już nie bolą. Nie szarpie i nie urywa włosków. Jest dosyć hałaśliwy ale ja zazwyczaaj depiluję się z muzyką więc dobre głośniki lub po prostu słuchawki na uszach są w stanie go zagłuszyć. Golarkę również polecam :) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 17 lipca 2014 o 12:31
    Swietna cena i swietny produkt.
    Kupilam go kilka lat temu za niewiele ponad 100 zlotych. Uzywam go regularnie co mniej wiecej tydzien. Jest ladny i poreczny, ma dwie predkosci i dwie opcje depilacji, golarka i depilator. Wiadomo, ze wyrywanie wloskow nie jest przyjemne ale to sie tyczy wszystkich depilatorow wiec nie uwazam tego jako wade. Jedyny minus tego urzadzenia to, ze jest strasznie glosny, ten dzwiek jest bardzo nieprzyjemny, przy kazdym stosowaniu przechodza mnie ciarki. Ale ogolnie jestem z niego bardzo zadowolona, choc nie ukrywam, ze kiedy ten przestanie dzialac kupie sobie inny :) Używam tego produktu od: Dłużej niż kilka lat Ilość zużytych opakowań: 1
  • 1 lutego 2013 o 11:21
    niezawodny
    cóż po długim czasie uzywania kremów do depilacji i wosków na sucho- które mi w zasadzie nie odpowiadały ale zdecydowanie wolałam niz golenie maszynką, postanowiłam zaiwestować w depilator zakupiłam ten i nie żałuję żadnej wydanej złotówki :) super że ma też trymer do przycinania włosków- okolice bikini i pachy nie cierpią przy woskowaniu :) dokłądnie depiluje- po latach jego używania, moje włoski na nogach są praktycznie niewidoczne- tzn. ja je widzę ale jak stane nawet po miesiącu nie depilowania nóg przy kimś innym wygladam jakbym dopiero co ogoliła nogi :D włosy są znacznie słabsze i jaśniejsze juz od długiego czasu, z przyzwyczajenia stosuję raz na 3 tygodnie łatwo się czyści, nie psuje się, nie ma żadnych awarii, pęsetki wciąż chodzą jak trzeba, włoski nie wrastają- wyrywa całe wraz z cebulką- no chyba że za płytko się chwyci- ale to mus się omsknąć podczas depilacji głwica dla mnie niezastąpiony, gdyby mi padł mogłabym kupić taki sam, ale wiadomo postep techniczny idzie na przód i zobaczymy ;) póki co niezawodny i mam nadzieję że będzie słuzył jak najdłużej :) Używam tego produktu od: sierpnia 2009 Ilość zużytych opakowań: wciąż pierwszy
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
  • 24 sierpnia 2012 o 19:18
    raczej nie wyrywa wraz z cebulkami :/
    hmm zniechecilam sie do niego :/ Plusy: + estetyczny wyglad depilatora + 2w1 ... fajnie ze to zarazem depilator i golarka + depilacja nie jest az tak nieprzyjemna, skora sie szybko przyzwyczaja :) + 2 stopniowa zmiana predkości usuwania wloskow lub przycinania-scinania +/- cena ... mozna go wychaczyc czesto w swietnej cenie :) +/- dosc dlugo nalezy jezdzic w miejscu depilacji gdyz nie wszystkie wloski dokladnie chwyta ale da sie to przezyc +/- skora jest podrazniona, ale po kilku godz to mija Minusy: - nie usuwa wszystkich wloskow z cebulka! dlatego wloski nierowno odrastaja! - wloski raz dwa po jego uzyciu odrastaja - dosc ciezko sie 3ści - wydaje straszny dzwiek :/ buczy jak kosiarka do trawy... - brak etui Nie polecam :/ Posiada tylko fajny wyglad no i opcje 2w1 ... ale niestety nie wyrywa dokladnie wlosków :/ a wlasnie temu ma sluzyc by przedluzyc gladkosc nog ! Zreszta raz dwa wloski odrastaja! Używam tego produktu od: uzywalam około 2 miesiacy temu Ilość zużytych opakowań: jeden depilator
    bubciaa
    16 sierpnia 2012 o 11:59
    Godny polecenia
    Depilator Brauna kupiłam 2 lata temu i do tej pory go używam. To jest mój pierwszy depilator i nie mam porównania z innymi, jednakże uważam że spełnia swoje zadanie. Goli w miarę dokładnie, ale nieraz trzeba przejechać kilka razy żeby wyrwał wszystkie włoski. Co 3 dni używam go do poprawek, tam gdzie włosy zaczęły odrastać. Do pach i do ud nie używam, ból niesamowity jak dla mnie. Jest głośny niczym traktor, ale można się przyzwyczaić. Nie używam nakładki rolującej, bo zmniejsza efekt depilacji. Po miesiącu stosowania moja skóra się przyzwyczaiła do depilacji i już nic nie boli. Gdyby się zepsuł pewnie bym kupiła nowy, nie wiem czy ten jest jeszcze w sprzedaży, ale na pewno wzięłabym Brauna. Ogólnie polecam, na +4 :) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: jeden i nadal działa