Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja, Krem odbudowujący (stara wersja)

• 29 listopada 2011 o 22:05
    Całkiem w porządku ! :)
    Potrzebowałam czegoś naprawdę dobrego do moich zniszczonych przesuszonych włosów ( co mycie prostuję całe włosy) Nie miałam kasy na odżywkę Marca Anthon\'ego więc stwierdziłam, że kupię ten krem był w promocji za 14.99 w rossmannie. Po pierwsze kocham zapachy Pantene <3 długo utrzymują się na włosach, po tym kremie fajnie się rozczesują, są miękkie w dotyku. Jedyny minus Elektryzują się! nie wiem czemu??! no ale jakoś da się wytrzymać najgorzej w 1 dzień. Ma fajne opakowanie ekonomiczne - można wszystko zużyć bez marnotrawstwa. Jest wydajna - na całe włosy nie trzeba jej jakoś mega dużo a efekt jest :) ( Ja trzymam ją na włosach 20 minut) Jeśli nie bede mieć funduszy na Marca na pewno do niej wrócę jest więcej niż w porządku :) Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania
  • 30 sierpnia 2011 o 13:18
    uratował długie włosy po wakacjach
    Moje włosy były zniszczone słoną wodą i słońcem - suche, w dotyku jak siano (szczególnie końcówki) i ciężko było je rozczesać. + Już po pierwszym zastosowaniu dały się łatwo rozczesać (mam włosy do pasa więc to zawsze było dla mnie wyzwaniem =) + Po kilku zastosowaniach stały się wygładzone ale nie obciążone - po prostu normalne, miękkie i zdrowe w dotyku + rozdwojone końcówki są mniej widoczne, włosy przestały być jakby &quot;puchate&quot; na końcach + Minął mój problem z włosami przetłuszczonymi u nasady i suchymi na końcach - mam wrażenie że teraz są zdrowe, dobrze nawilżone i dzięki temu się nie buntują - mogę je myć rzadziej. + Jest wydajny, więc polecam dla długowłosych :) + Pięknie pachnie, cena też jest przystępna. Polecam ten produkt, ponieważ efekty działania są widoczne bardzo szybko. Można w krótkim czasie zregenerować włosy np. właśnie po wakacjach. Jednak żeby zobaczyć pełen efekt zdrowych włosków trzeba go używać dłużej - warto! :) Ja stosuję ten krem na całą długość włosów, nakładając jednak większą ilość na końcówki, bo są bardziej zmęczone. Używam go po każdym myciu, czyli co około 3 dni. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 200ml
  • 2 lipca 2011 o 17:14
    wspaniały
    Cały czas nie mogę uwierzyć w efekty działania tego kremu, naprawdę testowałam dużo masek, od tych za paręnaście złotych, po te za 150, ale to najlepszy produkt tego typu jakiego używałam, niesamowicie odbudował mi włosy, po trzech użyciach są miękkie, pozbyłam się &quot;siana&quot;, dużo lepiej się układają a jeśli ich nie wysuszę mam cudowne sprężynki, a nie jak dotąd puszące się...coś. :D Mogę z ręką na sercu polecić ten produkt. Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 21 maja 2011 o 8:50
    Bardzo ok.
    Po umyciu włosów Szamponem tej serii nakładam odżywkę i trzymam ją 5 minut. Działa podobnie jak odżywka Pantene Intensywna Regeneracja, jednak trochę silniej. Włosy są po niej takie jakby nawilżone i miękkie, gładkie. Ale z większą mocą. Jednak czytałam, że nie można jej używać codziennie. Myślę, że jest zbyt droga jak na swoje działanie, gdyż bardzo podobna jest do odżywki, dlatego nie wiem,czy jest sens ją kupować drugi raz :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze 200ml w trakcie.
    wichura
    5 lutego 2011 o 13:10
    Ciut mocniejsza od odżywki
    Mam całą serię bo doprowadziłam moje włosy do agonii a nie dysponuję ostatnio budżetem na kosmetyki profesjonalne. Maska jest jak najbardziej poprawna, włosy ją lubią, wyglądają zdrowiej. Nie przetłuszcza. Nie są to efekty spektakularne. Jednak silikonki robią swoje niemniej moje włosy akurat ich teraz potrzebują. Nie widzę natomiast radykalnej różnicy między codzienną odżywką z tej serii. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończe pierwsze