Revlon Flex - szampon do włosów suchych i zniszczonych

emi2012
    24 maja 2013 o 10:30
    bdb
    Szampon kupiłam w biedronce za ok.10zł. Zdziwiłam się, że zastałam w tym sklepie produkt takiej marki!Szampon w 100% spełnił moje oczekiwania. Mam kręcone włosy, więc z tendencją do przesuszania się. Jednocześnie nawilżenie jakiego potrzebuję nie może obciążać włosów, żeby nie zniszczyć skrętu włosa. szampon revlona jest bdb. Wydajny, ładnie pachnie, nawilża, ale nie przetłuszcza/ obciąża włosów. Polecam Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 opakowania
    eeeVe
    23 kwietnia 2013 o 18:16
    Bardzo dobry zakup !
    Zakupiłam ten szampon w biedronce, w promocyjnej cenie 10,99 zł / 650 ml i wcale nie żałuję. Plusy: - bardzo dobrze się pieni - ładnie pachnie - tani produkt - wystarczy nie wielka ilość szamponu na umycie bardzo długich włosów Minusy: - pląta włosy - trudno je rozczesać Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: pół zużytego opakowania
  • 17 grudnia 2012 o 23:37
    Przeciętniak
    Nie wiem czy ten szampon rzeczywiście jest "zapomniany", ponieważ całkiem niedawno był w promocyjnej akcji Biedronki :) Lubię podkład Revlona, serum z serii Orofluido też było bardzo fajne, pomyslałam więc, że szampon nie może być gorszy. Okazał się dość przeciętnym produktem - na szczęście nie zaszkodził, ale i nie ma po nim spektakularnych efektów. Na plus : + Duża, ekonomiczna butla, w dodatku bardzo wygodna. + Całkiem niska cena + Przepiękny zapach ! Cynamon, jakieś korzenne przyprawy ? Imbir ? Pomarańcza ? Baardzo zimowy, ciepły zapach, rzadki w przypadku kosmetyków do włosów. + Dobrze się pieni i oczyszcza włosy + Nie przetłuszcza + Włosy po nim dobrze się układają. Na minus : + Ciężko po nim rozczesywać włosy, bardzo się plączą i zbijają w kołtuny + Nie poprawił kondycji suchych i zniszczonych włosów. Ma żelową konsystencję, niewielką ilość wyciągów itp., także pomoc w utrzymaniu dobrej kondycji suchego włosa jest znikoma + Dostępnośc - przy zakupie widziałam go pierwszy i ostatni raz + Nie nabłyszcza ani nie wygładza Używam tego produktu od: miesiąc, dwa Ilość zużytych opakowań: jedno
    Nagus
    15 października 2012 o 21:49
    Masakra
    Kupiłam w biedronce w promocji WIELKĄ BUTLĘ 650ml teraz się zastanawiam jak ja to dziadostwo zużyję?? - Śmierdzi - Nie pieni się ! - OKROPNIE PLĄCZE WŁOSY ! konkretnej porcji odżywki nie ma co nawet na to patrzeć ! - Po zastosowaniu TEGO sięgam po inny szampon ponieważ mam wrażenie , że włosy nie są umyte Jedna wielka masakra , kosztował mnie 11 zł ale jak pomyśle , że nawet nie musiałam dokładać i mieć normalny szampon to mnie krew zalewa. Spodziewalam się po Revlonie czegoś więcej a okazuje się , że szampon z biedronki za 5 zł jest lepszy . Dziadostwo ! Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    T3kla
    2 czerwca 2004 o 20:09
    włosy nie do rozczesania
    Pierwszy raz po szamponie nie mogłam rozczesać włosów, więc nigdy, ale to nigdy więcej go nie kupię. To najbardziej podstawowa dla mnie cech szamponu, bo wyrywać połowę włosów przy rozczesywaniu to koszmar.