Rexona For Teens Spray (Dezodorant w sprayu)

Excline
    4 listopada 2015 o 15:02
    Kiedyś była na nie szał
    Bardzo fajny dezodorant dla nastolatek. Kiedyś był na nie niezły szał. :) Fajne zapachy :) Ładne opakowanie :) Wydajny :) Idealny dla nastolatek Minusów nie pamiętam :) Używam tego produktu od: Nie używam Ilość zużytych opakowań: Chyba 2
    Lewese4
    2 stycznia 2015 o 2:11
    Super :)
    Wypróbowałam dawno temu wszystkie wersje, łącznie z tą błękitną, której nie ma na obrazku :) były śliczne :) i w działaniu też dobre :) zostawiały białe ślady co prawda, ale i tak przez ten cudny zapach można im było to wybaczyć :) Szkoda, że już ich nie ma bo chętnie bym do nich wróciła, szczególnie do tej fioletowej, błękitnej i różowej...
  • 25 kwietnia 2014 o 10:20
    wygodny i praktyczny!
    Bardzo lubię te dezodoranty, obecnie używam 3. Przydają się, są niewielkie i świetnie mieszczą się w torebce. Są bardzo wygodne i praktyczne. Oprócz tego duża skuteczność działania antyprespirantu, niweluje przykry zapach i pozwala na duży wysiłek fizyczny. Polecam! Niska cena, całkiem spora wydajność, warto spróbować ;-) Używam tego produktu od: ponad 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 3
  • 6 stycznia 2014 o 3:08
    Po prostu fajne
    Ciepło je wspominam z czasów gimnazjalnych. Wypróbowałam wszystkie wersje, najbardziej podobała mi się różowa. Dawały przyzwoitą ochronę i miały przyjemne, dziewczęce zapachy. Nie podrażniały. Miały fajne, nieduże opakowania, bardzo wygodne w podróży. Jedynym minusem było to, że zostawiały białe plamy na ubraniach. Z czasem przerzuciłam się na inne, bo lubię często zmieniać zapachy, lecz teraz po latach chętnie bym od czasu do czasu do nich wróciła. Szkoda, że już nie można ich nigdzie dostać. Używam tego produktu od: dawno dawno temu... Ilość zużytych opakowań: wiele
  • 11 sierpnia 2013 o 19:21
    lubiłam
    Miałam wszystkie wersje i najbardziej (i chyba tylko) lubiłam air petals za subtelny i piękny zapaszek. Jako nastolatka nie potrzebowałam jakiejś nadzwyczajnej ochrony przed potem więc RFT spisywała się na pięć gwiazdek. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: kilka