Dax Cosmetics Ideal Body, Pump-Bust-Up ( Koncentrat do powiększania i ujędrniania biustu)

• 21 października 2011 o 3:01
    Nie działa
    Po 3 miesiącach stosowania nie zmieniło się nic, żadnych efektów powiększenia nie było. Nie liczyłam na super-powiększenie ale na ujędrnienie, napięcie i niewielkie zaokrąglenie. Co prawda stosowałam go tylko wieczorem bo rano nigdy nie miałam czasu. Ujędrnienia zero. Fajnie się go używa, ponieważ konsystencja jest odpowiednia, nie za rzadka i nie za gęsta. Wydajny, wystarczy niewielka ilość. Co prawda zapach nie jest za ciekawy. Ale nie zapach najważniejszy, tylko działanie. Tylko działania też żadnego. No może trochę nawilżał i to wszystko. Używam tego produktu od: jakiś czas temu przez ok 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    alla34
    7 września 2010 o 19:34
    Przereklamowany kremik
    Kochani, mimo moich 34 lat mam mały biust i masę związanych z tym kompleksów. Więc na ten - podobno powiększający krem - rzuciłam się jak dzikie zwierzę. No ale niestety... pomimo, że używałam go regularnie, zgodnie ze wskazówkami producenta nie powiększył nic, poza w/w kompleksami. Ostatecznie końcówkę kremu, żeby sobie nim miejsca w szafce nie zajmować i nerwów nie szarpać, wyrzuciłam z hukiem do kosza. Miałam w przeszłości zdecydowanie lepszy krem do powiększania biustu, którego działanie było wyraźnie widoczne również dla osób z zewnątrz, a nie tylko dla mnie (niestety nie pamiętam jego nazwy i firmy, ech...). W każdym razie tego produktu nie polecam, babeczki. Używam tego produktu od: Używałam kilka lat temu, teraz już nie. Ilość zużytych opakowań: Niecałe jedno (reszta do kosza)
  • 20 grudnia 2009 o 10:41
    wysyp
    Hmm. Co do działania, to nie zauważyłam, bo może 4-5 tygodni to za mało na ocenę, ale ten koncentrat spowodował wysyp drobnych krostek na dekolcie i na biuście czego nigdy moja gładziutka skóra nie przeżywała wcześniej. Do tej pory to leczę, akurat na zabawe sylwestrową ;/ Nawilża, wygładza, natłuszcza. Pachnie dla mnie zbyt intesnywnie, ale da się znieść. Wolno się wchłania. Radzę poprosić o próbki najpierw. Na pewno nie kupię ponownie. Używam tego produktu od: 4 tygdoni Ilość zużytych opakowań: kilka próbek 5ml
  • 5 lipca 2009 o 12:13
    POLECAM
    Nie wierzyłam, że coś takiego w ogóle zadziała, ale wypróbowałam dzięki i po tygodniu zauważyłam że biust jest napięty, wygładzony, pełniejszy. Mijają 3 tygodnie a ja jestem nadal zadowolona. Pewnie że biust nagle nie urośnie, tylko głupiec uwierzyłby w to... Preparat ma za zadanie ujędrnić biust i powiększyć ale wiadomo że poprzez ujędrnienie, lifting itp. Ja jestem zadowolona. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
  • 4 maja 2009 o 21:53
    Nie warto.
    Oczywiście preparat nie powiększa biustu. Ale, niestety, nie ujędrnia ich, nie polepsza stanu. I choć nie oczekiwałam wiele, bo jedynie subtelnego ujędrnienia, to nic się nie działo. Równie dobrze mogłabym używać zwykłego balsamu do ciała. Opakowanie poręczne, zapach dziwny. Konsystencja kremowa, bardzo wolno się wchłania (a może nie wchłania, tylko mi się nie chce nigdy tak długo czekać?). Nie warto. Używam tego produktu od: za długo, szkoda czasu Ilość zużytych opakowań: 1 i o 1 za dużo