Helena Rubinstein Pore Genius, Global Pore Treatment Serum (Serum wygładząjace)

• 17 listopada 2006 o 12:17
    Bardzo dobry!!!
    Doskonały kosmetyk!!! Będę to zawsze powtarzać!!! Własnie kończę pierwsze opakowanie i zamierzam już kupić następne. W moim przypadku idealnie zwęża pory. Są one prawie niewidoczne. Urzywam do pod krem DaxCosmetix i jest to idealna kombinacja. oczywiście Wazny jest też sam podkład. Wymiennie stosuje dwa rodzaje: EL Double Wear lub Revlon Colorstay. Całość wykańczam pudrem w kamieniu IsaDora Stop Shine. Mat utrzymuje się przez kilka godzin. Teraz jest 6 godzin od czasu gdy zrobiłam sobie makijaź. Cera jest wciąż nieskazitelna. Polecam wszystkim!!! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1
    stellla
    26 sierpnia 2006 o 12:44
    ehhh...nie
    ilam za 140 zl, wiec chociaz zaosczedziam 60 zl. Ale co z tego, skoro serum nie spelnia swojej roli? Nie zmniejsza porow ani zarz po nalozeniu, ani po dluzsej kuracji, nie matuje, nieprzeiwdziala niedoskonalosciom, nie wplywa na istniejace. Jedyne plusy to ladne opakowanie i przyjmne stosowanie. I faktycznie pewne wlasciwosci charakterystyczne dla bazy - skora nieco dluzj pzostaje satynowa (ale nie idealnie matowa!). Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
    abar18
    24 sierpnia 2006 o 14:08
    nie zmniejsza porów skóry
    Kupilam bo pani w sephorze powiedziala, ze na pewno zmniejszy mi pory. Więc stosoowałam rano, wieczoraem, pod krem bez kremu, raz dziennnie, dwa razy dziennie przez dwa tygodnie a pory nie zmniejszyły sie ani troche.Ja juz myslalm, ze moze przesadzam bo kosmetyk za 200zl powinnien chociaz troche zadziałac, ale potem przeczytalam, ze nie tylko u mnie nie działa. dziwie sie taka fajna firma wypuściła na rynek taki bubel. Dodoaję jedną gwiazdkę za to , ze wygładza cerę i fajnie sie nakłada podkład; dodam, ze nie przedłuza tez trwałosci makijazu, ale nie taka jego rola-wiem. Tylko zaznaczam;))Używam tego produktu od:juz nie uzywam Ilość zużytych opakowań:jedno-niecałe
    wersta
    10 sierpnia 2006 o 22:03
    Idealny pod podkład
    idealny pod podkład, ale nie spełnia tego co obiecuje producent. Pory są widoczne jak przed użyciem, na żadne niedoskonałości nie działa. Ale makijaż zrobiony na pore genius trzyma się dłużej niż na innych kremach. Dość ostry zapach, wygodna tubka, bardzo wydajny i łatwo się rozprowadza. Używam tego produktu od: prawie 2 lat Ilość zużytych opakowań: więcej niż 3, ale nie pamiętam ile :)