Bell Puder w kremie matujący

• 3 lipca 2014 o 12:23
    Fajny, dobry, miło wspominam :)
    Używałam ten podkład dawno temu, ale z chęcią kupiłabym go, gdybym się natknęła na niego w drogerii, tym bardziej, że Bell ma tanie kosmetyki. 7 lat temu moja cera miała więcej wyprysków, a z tego co pamiętam ładnie krył, dobrze krył, ale nie pozostawiał wrażenia maski, skóra była jasna, jakby czysta (podkład miał specyficzny kolor), w dotyku satynowa. Podkład bardzo ładnie pachniał (czułam ciasteczko :)), zapach utrzymywał się dosyć długo (dla mnie to plus). Nie pamiętam jak z trwałością, dlatego odejmuję pół gwiazdki, bo takiej trwałości jak obecnie mają podkłądy na pewno nie miał. Wydaje mi się, że już go nie produkują, jeśli jednak jakimś cudem ktoś się na niego natknie to proszę o info ;) Używam tego produktu od: 2007-2008 :P Ilość zużytych opakowań: 1 (spróbowałabym jeszcze raz, gdybym go znalazła)
  • 22 grudnia 2009 o 16:26
    historyczne cudenko
    Hej dziewczyny,czy któraś z Was wie może gdzie udałoby się go zakupić w Krakowie? Uzywalam kiedyś jego wcześniejszą wersje i do momentu aż go nie wycofali moja cera była w stanie całkiem dobrym,lecz gdy zmuszona zostałam do zmiany podkładu dało się odczuć negatywna różnicę. Podkladzik ten niegdyś był w trochę innej tubeczce.Duży plusik za kolorki i delikatna konsystencje.Nie zapychał,nie obciążał,nie psuł cery.I jeszcze dodatkowo ta cena;) Pozdrawiam serdecznie Używam tego produktu od:uzywalam wcześniejszą wersje Ilość zużytych opakowań:3
  • 25 czerwca 2009 o 11:21
    Naprawde bardzo fajny!!
    Najlepszy podklad jaki mialam do tej pory.Ladnie matuje,ale nie dlugo,dobrze nawilza,jest bardzo wydajny,ma bardzo fajne kolory(ja mam 2-jasny) i jest super.Super wygladza skore i jest nie mal nie widoczny.Dosc dlugo sie trzyma na skorze,niska cena.Minus to to ze jest malo dostepny.Ale najwiekszy plus daje za palete kolorow !! Polecam z czystym sumieniem :)Używam tego produktu od:3 miesiecy Ilość zużytych opakowań:nie cale jedno
    pyzunia
    14 lutego 2009 o 12:22
    rewelacja
    bardzo dobry kosmetyk i do tego niedrogi.producent oferuje kilka odcieni.ja mam numer 1.jest bardzo wydajny,matuje twarz na kilka godzin,nie wysusza cery,bardzo dobrze sie rozprowadza.dobry dla kobiet z cera mieszana.kosztuje obecnie 11 zeta,nie tworzy na twarzy maski. Używam tego produktu od:2lat Ilość zużytych opakowań:3
  • 6 sierpnia 2008 o 20:22
    nie pasuje mi
    plusy: -tani, malo wydajny, ladny zapach :) minusy: -wcale nie matuje wrecz przeciwnie po jego uzyciu moja twarz sie swiecila -lejacy -nie kyje -efekt maski Używam tego produktu od:ok miesiaca Ilość zużytych opakowań:1