Schwarzkopf Professional bc Bonacure, Moisture Kick Shampoo (Szampon nawilżający)

• 29 grudnia 2015 o 12:24
    bardzo ciezki
    Bardzo dzwiny jest ten szampon. Po wyjsciu od fryzjera wlosy byly miekkie, nawilzone. Po kilkukrotnym uzyciu tego szamponu wlosy po wysuszeniu recznikiem sa takie twarde, nieukladaja sie tak jak powinny, nie sa miekkie ani lsniace. Czuje jakbym miala na wlosach jakas bardzo ciezka maske. Zdecydowanie nie polecam. Wroce do niego jeszcze pozniej, moze na wiosne beda sie inaczej ukladac. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: niecale jedno
  • 9 czerwca 2014 o 22:09
    Fenomenalny
    Jest to szampon idealny na wakacje, ponieważ jego zadaniem jest nawilżenie włosów i według mnie w 100% sprostał wymaganiom! Konsystencja może jest ciut leista ale dla mnie to plus, ponieważ łatwiej się rozprowadza na całej długości włosów. Jest to szampon do którego będę wracała latem, moje włosy są po nim super nawilżone :)! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 12 grudnia 2012 o 21:37
    dziwny
    Przede wszystkim zła jestem, że dałam się namówić fryzjerce i kupiłam go za normalną cenę 40 zł bo na pewno tyle nie jest wart. Tym bardziej, że można go kupić dużo taniej na allegro. Spodziewałam się efektów dużo lepszych niż szampony drogeryjne, niestety zawiodłam się.Szampon nic nie robi spektakularnego z włosami, a co najgorsze, obciąża i to w dziwny sposób. Mam wrażenie, że moje włosy są po nim niedomyte, takie dziwne uczucie jak je przeczesuje palcami. Niby nie przetłuszczają się bardziej, ale są oblepione czymś, matowe, brakuje im sypkości, lekkości, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Największym plusem jest dla mnie zapach i ładne opakowanie, ale to za mało, żebym kupiła ponownie. Używam tego produktu od: 2 ms Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 13 sierpnia 2012 o 22:36
    zadowolona :)
    Kupuję ten szamopon w salonie fryzjerskim na przemian z Sensitive Soothe i Volume Boost. Wszystkie trzy dobrze działają na moje cienkie włosy i skalp. Volume Boost po dłuższym czasie lekko przesusza, wtedy zmieniam go właśnie na Moisture Kick. Mam bardzo delikatne i cienkie włosy, które są podatne na obciążanie bardzo bogatymi i odbudowującymi kuracjami, dlatego też moja pielęgnacja opiera się głównie na oczyszczaniu i nawilżaniu włosów i skóry głowy (co 2-3 mycia maska w tubie z serii oil miracle). Szampony z serii bonacure są do tego wymarzone. Delikatnie ale skutecznie oczyszczają, dodają puszystości i energii włosom, nawilżają. A Moisture Kick w szczególności :) Bardzo polecam :) Używam tego produktu od: ok 2 lata Ilość zużytych opakowań: kilkanaście opakowań
  • 13 czerwca 2012 o 17:29
    jak na schwarzkopfa to całkiem, całkiem...
    Szukałam nawilżającego szamponu i pani w sklepie poleciła mi ten. +wydajny +dobrze się pieni +zmywa oleje, naftę itp- byłam zaskoczona, zazwyczaj szampony tego typu kiepsko sobie radzą z takimi zadaniami +efekt po umyciu, włosy są mięciutkie +efekt II dnia, nie są już tak świeże, ale nie mam też tłustych kluchów +dostępność +opakowanie- początkowo miałam zastrzeżenia, ale szampon łatwo wydostać, butelkę można postawić "do góry nogami" -cena- zapłaciłam 40zł, po sprawdzeniu cen na allegro, gdzie można nabyć ten produkt już za 20zł, byłam na siebie po prostu zła. To, że przepłaciłam to tylko moja wina, ale 20zł za szampon to też nie jest mało, rekompensuje to wydajność -/+ odnoszę wrażenie, że nie nadaje się do codziennego mycia włosów, bo je obciąża- przynajmniej u mnie Mam włosy do brody, naturalne ze skłonnością do skręcania i puszenia się. Myję, suszę i stylizuję codziennie. Są w dość dobrej kondycji, ale muszę regularnie je nawilżać. Używam tego produktu od: 2 miesiące, naprzemian z innym szamponem Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie