Cerruti 1881 Blanc EDP

evi75
    21 lipca 2008 o 12:55
    soczysto-rześki
    Rewelacyjny zapach , idealny na lato. Soczysto-słodko-rześki , wielowymiarowy. Początkowo pachnie cytrusowo , ale w głębi pobrzmiewa jakaś słodka nuta. Tak jakby ktoś zalał cukier trzcinowy sokiem z cytryny :)) A co najważniejsze - trwały !! Ubrania odłożone do szafy pachną tymi perfumami jeszcze długi czas... Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: kończę 100 ml
    babeta5
    28 kwietnia 2007 o 20:16
    chlodny i soczysty
    Ja chyba lubie ciezsze zapachy, wiec Blanc nie zrobil na mnie piorunujacego wrazenia. Ale podoba mi sie w nim ten chlod, bardzo latem pozadany, i nuta gruszki, ktora czuje przede wszystkim. Bardzo apetyczny to zapach: po Eau dEte z 2005 roku, w ktorym dominuje jablko (rowniez wielce apetyczne) ta gruszka bardzo mi zasmakowala. Poza tym w perfumach czuc cos snieznego, delikatnego i troche wodnego. Na pewno swietna propozycja na lato. Trudno upolowac te perfumy z racji tego, ze jest to wersja limitowana. Do zdobycia na Allegro. Niestety, ceny wciaz sa baaardzo wysokie.Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 16 września 2006 o 17:21
    Miłe zaskoczenie
    Nie jestem fanką klasycznego 1881, więc kiedy zobaczyłam ten flakon na półce mamy podeszłam do niego z ogromną rezerwą, która się ulotniła wraz z pierwszym psiknięciem. Wersja Blanc mnie wprost oczarowała. Zapach jest naprawdę świeży, utrzymuje się na ciele bardzo, bardzo długo, jest idealny na każdą okazję, a otoczenie bardzo za nim przepada. To był mój zdecydowany numer 1 na lato i myślę, że ciągle pozostanie na długo jednym z moich ulubionych zapachów. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej buteleczki
  • 9 sierpnia 2006 o 23:25
    bardzo przyjemnay,na rozne oka
    kupiłam wczoraj,juz wczesniej chciałam kupic,bo to limitowana seria,jednak teraz była do kupienia po duzejjj przecenie i nabyłam 100 ml wody perfumowanej za 29 euro z przeceny z 42,wiec kupiłam z ciekawosci i powiem szczerze-w pracy kazdy mnie zaczepiał i pytał,czy pachne:)...w dodatku-woda ta jest bardzo trwała,zarówno na ubraniach jak i na ciele...ogólnie-swiezy,ale nie słodki zapach,uwazam,ze na codzien,do pracy i spotkania...neutralny:)...naprawde-bardzo fajny... Używam tego produktu od:wczoraj Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    Petra
    4 lipca 2006 o 17:02
    przyjemny, ale nie mój:(
    Ze wszystkich zapachów mojego ukochanego Cerruti ten niestety najmniej przypadł mi do gustu. I sama nie wiem dlaczego:( Próbowałam doszukać się w jego składzie jakieś nuty, która to mogłaby zaburzyć moje odczucia, ale zupełnie nie mam pojęcia co to może być:( Gdyż w składzie są same składniki, które bardzo lubię w zapachach. Jednak Cerruti Blanc na mojej skórze jest jakiś cierpki, gorzki, co najprawdopodobniej spowodowane jest białym grejfrutem, chociaż myślałam że wanilia będzie go w stanie osłodzić. Ale zapach oczywiście nie jest zły i może spę podobać tym, które lubią zapachy z pazurem, nieprzesłodzone.Używam tego produktu od:3 miesiący Ilość zużytych opakowań:buteleczka 100 ml, używam od czasu do czasu A jednak mój!!! dałam temu zapachowi jeszcze jedną szansę, bo to w końcu mój ukochany cerruti i to był strzał w 10 zupełnie now oblicze zapachu jest cudowny taki lekki, radosny. Nie wiem czemu wcześniej coś mi w nim przeszkadzało może podchodziłam do mniego w złe dni:). Teraz używm go prawie codziennie na zmianę z cerruti summer i zwsze zbieram w pracy dużo komplementów. Także na ulicy ostatnio usłyszałam mnustwo miłych słów na temat tego zapachu.