Gianfranco Ferre GF Ferre Her EDT

AAAnka
    13 czerwca 2013 o 12:28
    Intrygujące...
    Otrzymałam próbke tego zapachu jako gratis, miałam kilka sztuk różnych i powiem szczerze,że na pierwszy rzut powąchałam wszystkie i nie powalił mnie ten zapach....Ale nadszedł dzień kiedy wypróbowałam i ....bardzo mnie zaskoczył.Przede wszystkim pierwsze nuty bardzo szybko znikają a zapach rozwija się fantastycznie, bogato, wielowarstwowo...To zapach raczej słodki, ale nie mdły.Kiedy wsiadłam do samochodu nie mogłam się skupić całą drogę do pracy bo cały czas wchłaniałam ten zapach, odurzałam się nim....fantastyczny.... Utrzymuje sie dośc długo.Na razie nie będę kupować(szukałam -nie znalazłam....) bo na lato mam juz zakupiony inny,ale muszę go kiedys zdobyć. Używam tego produktu od: 2 dni Ilość zużytych opakowań: próbka
    ardaa
    7 kwietnia 2012 o 19:12
    uwielbiam
    dostałam te perfumy jakieś 100 lat temu na moją osiemnastkę. to były moje pierwsze prawdziwe perfumki, nie tam jakieś za 20zł. trwałość- super! 100 razy lepsza niż tych wszystkich z sephory za 300zł. zostaje mi na szaliku aż do kolejnego prania. nie muszę psikać dużo- jak psiknę na włosy to zapach zostaje ze mną cały dzień i noc, aż pachnie poduszka:) zapach to kwestia gustu, ja go kocham- nie jest kwaśny tylko taki kwiatowo- tajemniczy. czuć magnolie. może to moje zboczenie ale uwielbiam perfumy z piżmem. no i cena jest fajna. bywało że w rossmanie dostałam chyba za 80zł. teraz z dostępnością gorzej, no ale na allegro można znaleźć:) Używam tego produktu od: wielu lat Ilość zużytych opakowań: kilka
    Bottega
    24 lutego 2012 o 19:01
    moje KWC
    Mój ulubiony zapach, choć zdecydowanie jeden z najtańszych z mojej kolekcji (więc na pewno plusem jest jego cena). Mocny, pociągający - dla pewnych siebie, odważnych. Mój TŻ go uwielbia, za to jego brat woli inny zapach (który ja w mojej kolekcji stawiam na ostatnim miejscu) - jak widać są gusta i guściki. Kiedy psikam się tym zapachem czuję się fantastycznie, bardzo kobieco. Właśnie kończy mi się kolejna fiolka i z przerażeniem rozglądam się za nową, niestety zapach ten coraz trudniej zdobyć. :( Używam tego produktu od: 2,5 roku Ilość zużytych opakowań: 2-3 fiolki
  • 8 maja 2011 o 11:09
    cudowne fiołki
    Śliczny zapach, ja czuje w nim fiołki i kwiat lipy. Zapach idealny na wiosnę, świeży, dodający energii, nie ciężki. jedyny minus to trwałość, ja po kilku godzinach juz go nie czuje. Ale można sie psiknąć ponownie w ciągu dnia, bo cena nie powala w rossmanie na promocji coś koło 70 zł. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa butelki 30 ml
    Olilili
    8 listopada 2009 o 17:15
    początek śliczny ale ...
    No cóż ... spodobały mi się strasznie. Kwiatowe, delikatne, gdzies tam czułam ukochaną magnolie ... zapach na bloterku upajał, na mojej ręce tez na początku , niestety, tylko na początku , potem wyszła jakaś straszna wiercąca w nosie nutka i dosłownie wygryzła wszystko inne. Z żalem mówię - nie moje :( Używam tego produktu od: paru miesięczne testy w perfumeriach- efekt ten sam :( Ilość zużytych opakowań:kilka ml z perfumeryjnych testerów