Bielenda Turbo przyspieszacz opalania SPF 6 - przeciwzmarszczkowy, wodoodporny

• 2 sierpnia 2010 o 22:10
    raczej samoopalacz...
    Balsam ten nałożony na skórę na słońcu rzeczywiście szybko czyni ją brązową,ale nie jest to trwała opalenizna.Na początku cieszyłam się,ze tak szybko i ładnie się opalam,ale po kilku dniach bez słońca zauważyłam to,o czym pisała już któraś Wizażanka-że opalenizna blaknie.Jeśli komuś zależy żeby szybko się opalić np na wesele,to na pewno ten produkt będzie przydatny,ale na dłuższą metę raczej nie warto go używać.Wadą jest też dla mnie zapach,jaki przybiera na skórze-typowy samoopalacz:/ Nie polecam Używam tego produktu od:tylko podczas opalania Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 19 lipca 2010 o 15:26
    dla mnie bomba
    Jak dla mnie kosmetyk ma same plusy: +konsystencja, +wydajność, +znośny zapach :) +NAPRAWDĘ DZIAŁA! (Podczas ostatniego opalania twarz i dekolt posmarowałam tym przyspieszaczem a resztę ciała aktywatorem innej firmy.. Po dwugodzinnym wylegiwaniu na słońcu twarz i dekolt były znacząco bardziej opalone niż reszta. Na początku byłam nawet trochę czerwona, ale stopniowo brązowiałam i po dwóch dniach wszystko wróciło do normy:) Teraz mam piękną brązową opaleniznę. Jednak radzę nie przebywac zbyt długo na słoneczku.. w końcu to TURBOprzyspieszacz :) ) Używam tego produktu od: roku (?) Ilość zużytych opakowań: wykończyłam 1 ;)
  • 30 grudnia 2008 o 15:47
    fajny
    ja go używałam gdy korzystałam z solarium , tam również powinniśmy chronić skórę ( przynajmniej ja tak uważam ;) i byłam bardzo zadowolona , po raz pierwszy opaliłam się na słodziutką brzoskwinkę a tak zawsze był rozpalony raczek ;) śliczna równomierna opalenizna , skóra nie była sucha tylko nawilżona , opalenizna długo się trzymała , nie schodziła mi skóra ( a mam niestety tendencję do opalania się na czerwono potem schodzi mi skóra i znowu jestem blada ) kosmetyk ma ładny zapach i przystępną cenę :) jestem zadowolona :D Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań:1
  • 30 grudnia 2008 o 15:14
    jak dla mnie porazka
    Jak napisala juz wyzej ktoras z dziewczat jakby blokowal opalanie;jestem brazowsza bez niego niz z nim a mial przyspieszyc palanie,dlatego jestem conajmniej zawiedziona...ciezko sie rozprowadza,jest zupelnie niewydajny i zero dzialania jak dla mnie Używam tego produktu od:1 roku Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 29 września 2008 o 22:44
    OK
    Używałam go pod tureckim słońcem, żadnych poparzeń, opalenizna brązowiutka. Radzę dobrze czytać opis - to ma 6SPF więc na solarium się moim zdaniem nie nadaje bo po co chronić się przed promieniowaniem za które się płaci??? Dla mnie konsystencja i zapach OK. Na słońce w sam raz. Nie kleiło mi się nic. Za to zauważyłam, że po przyjeździe skóra była gładka, miła w dotyku, nie złuszczyła się jeszcze a to już prawie 2 tyg. Nadal jestem brązowa. Używam tego produktu od: lato 2008 Ilość zużytych opakowań: 1