Palmolive Aromatherapy, Vitality (żel pod prysznic)

• 25 sierpnia 2013 o 10:47
    Polecam, Trzeba kupić!
    Kupiłam go szybko nie zwracałam uwagi jaki to żel ale po jego użyciu stwierdziłam że to coś dla mnie! Plusy: *Prześliczny zapach *Skóra po umycju jest gładka *Dobra Cena Minusy: Brak Używam tego produktu od: od tygodnia Ilość zużytych opakowań: półowa opakowania
    Noor
    20 listopada 2009 o 18:16
    Bardzo przyjemny
    Kupiłam ten żel awaryjnie, kiedy w drogerii zabrakło akurat mojego ulubionego Nivea z trawą cytrynową i sprawdził się bardzo dobrze. Na początek: optymistyczny, pomarańczowy kolor i orzeźwiający zapach - będzie się podobał tym, którzy uważają, że zielona Nivejka jest za ostra - tu ostrego grejpfruta osładza pomarańcza. Żel jest gęsty, dobrze się go dozuje na gąbkę, dobrze się pieni i spłukuje ze skóry. Dobrze myje. Po kąpieli nie czułam wysuszenia skóry. Ładna butelka, niewygodne zamknięcie. Używam tego produktu od: ok. miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
    graffka
    6 października 2009 o 13:49
    cudownie pachnie
    plusy: +super przyjemny zapach lazienka przyjemnie pachnie a zapach zelu dlugo zostaje na ciele po kapieli +ladne opakowanie +wydajny +jak skonczy sie zel pokazuje sie ladny obrazek wewnatrz opakowania:) +przystepna cena tzn w sklepie moze nie ale kupuje na rynku u Niemcow za 6 a czasami 5 zł minusy: -móglby byc wiekszy bo musze ciagle chodzic go kupowac:) Używam tego produktu od:3 lat Ilość zużytych opakowań:ok 10
  • 10 marca 2009 o 10:14
    przyjemnie orzezwiajacy
    Zel ma boski, swiezy zapach. Jest gesty, wydajny, lekko tlusty (tak mi sie wydaje,to pewnie zasluga olejkow). Dla mnie to zaleta.Super myje, dobrze sie pieni, skora jest gladka, nie sciagnieta. To bardzo porzadny zel. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1
    Chic
    16 lutego 2009 o 23:55
    miły
    Zacznę od zapachu: orzeźwiający, pobudzający cytrusowo-cedrowy aromat wprawia w świetny nastrój i naprawdę dodaje witalności. Urzekł nawet mnie, zdecydowanego przeciwnika wszelkich cytrusów w kosmetykach:) Nie wiem czemu, ale ma zdolność przywoływania miłych wspomnień:) Właściwości pielęgnacyjne po prostu dobre. Żadna rewelacja- dobrze myje, odświeża, nie podrażnia, czyli spełnia spełnia swoje zadanie. Nie ma co liczyć na żadne nawilżanie czy inne cuda, to przecież zwykły żelowy żel;) Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 5