Oriflame Visions, Eye Brights (Rozświetlające kredki do powiek)

• 15 lutego 2013 o 15:06
    Przeciętna
    Obecnie posiadam 2 szt tej kredki:Niebieska i Różowa. Kredki są ok ale niestety jakość ich jewst trochę za słaba. Zalety: -cena -ładnie lśnią -średnie w aplikacji Wady: -słaba trwałość -aby uzyskać jednolisty kolor musi być jakaś baza pod nią:baza pod podkład,podkład ,puder,itp -coś co ułatwi równomierną aplikację i przedłuży trwałóść Używam tego produktu od: dawno Ilość zużytych opakowań: 2 w trakcie użytkowania
  • 16 września 2012 o 22:20
    nie urzekła mnie
    Kredka daje ładny efekt rozświetlenia oka, to jest duży plus. I to by było tyle dobrego. Kosmetyk nie jest zbyt trwały, już po 2 godzinach zostają tylko szczątki tego co na początku znajdowało się na powiece. Dodatkowo kredka osadza się trochę na rzęsach. Robią się grudki. Żałuję, że produkt nie ma lepszej jakości. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 7 stycznia 2011 o 18:11
    Całkiem fajny efekt, ale znam lepsze...
    Kupiłam ją w promocji na Allegro w cenie 5zł, w odcieniu White Light. Opisałabym ten odcień jako perłową biel, acz kolorek jest dziwny, bo zmienia się w zależności od tego pod jakim kątem na niego spoglądamy (raz perłowa biel, a raz ledwie widoczna srebrna poświata). Nie stosuję jej zgodnie z przeznaczeniem (tj. jako kredkę do oczu), ale smaruję nią po powiece i rozcieram paluchem. Szukałam bowiem perłowego białego cienia... Plusy: - gruba, ale poręczna, wkład jest szczelnie opakowany drewienkiem, które ułatwia struganie (nic się nie haczy o strugaczkę ;)), pasuje idealnie do dużego otworka, nie łamie się przy temperowaniu, - jest mega wydajna, mam ją od kilku miesięcy, a została mi jeszcze połowa kredki do zużycia, - nadaje powiece przepiękny, perłowy odcień, nadaje się jako baza pod cienie :) Minusy: - stosowana jako kredka, rozmazywała mi się, zwłaszcza na dolnej powiece, więc musiałam zrezygnować z aplikowania jej w taki sposób, - trochę topornie się rozciera jeśli chcemy jej użyć w charakterze cienia do powiek... - cena - w regularnej cenie z katalogu z pewnością bym po nią nie sięgnęła. Czy kupię? Nie wiem, tej nie zużyję pewnie do wakacji, a mam już kilka innych cieni w tym kolorze... Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa 1 :)
  • 18 grudnia 2009 o 21:36
    JAK DLA MNIE EKSTRA
    mam 3 odcienie biały różowy i zielony jestem zadowolona, pięknie rozświetlają kąciki, luk brwiowy i środek powieki, pienne kolory, bardzo miękka co mnie akurat pasuje i nawet biała często maluje linie wodna, co prawda nie jest matowa, ale mnie to nie przeszkadza :> Używam tego produktu od:nie wiem Ilość zużytych opakowań:3 nie do skończenia bo używam tylko troszkę:)
  • 18 grudnia 2009 o 11:40
    może być
    pierwszy raz zetknęłam się z tą kredką u koleżanki. Tak mi się spodobała, że kupiłam niebieską, białą i zieloną. Niebieska jest super - daje świetny efekt, gdy rozmazuje się nią kreskę zrobioną czarną kredką. Pięknie się mieni i daje efekt kameleona, no i robi się intensywna. Fakt - trwałość mogłaby być większa. Niestety zielona i biała kredka nie dają takiego efektu, ale nadają się do rozświetlania makijażu - oczywiście "z braku laku", bo nie kupiłabym w tym celu, leżą więc - rzadko używane Używam tego produktu od: 2 lat - niebieskiej Ilość zużytych opakowań: 2