Floslek SlimLine, Intensywny krem-żel na rozstępy

• 14 października 2012 o 14:07
    Brawo za efekty
    Dzięki temu produktowi Flos Lek ma moją dozgonną wdzięczność i duży kredyt zaufania. Moim problemowy miejscem są tzw. boczki - na nich chudłam i tyłam najbardziej. Po okresie dojrzewania w tym miejscu pojawiły się, o zgrozo - rozstępy. Nie był bardzo widoczne, ale postanowiłam działać. Dzięki temu kremowi moje rozstępy znikły na dobre. Na pewno kontynuowałabym kuracje kosmetykami tej serii, niestety nigdzie ich nie znalazłam (pierwszy zestaw był wygraną w konkursie). Używam tego produktu od: używałam ok. 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 tuba
  • 8 sierpnia 2010 o 21:02
    zero poprawy..
    ubie ta firme dlatego kupilam komsetyki seri slim.. naszukalam sie jej bardzo, co pozniej sie okazlo strata czasu minusy: - za szybko sie wchlania, zeby masowac cialo zgodnie z instrukcja 10 min - nie zauwazylam zadnej poprawy skory - nieekonomiczny - klei sie plusy: - miekka i przyjemna skóra Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
  • 18 lipca 2010 o 22:21
    świetny
    kupiłam go w promocji w aptece z takim sprayem wyszczuplającym dla naczynkowców ponieważ ostatnio mam z nimi problem więc postanowiłam zaryzykować ;)i okazuje się działają obydwa :) +wyrównują skórę +wyraźnie ujędrniają +pozostawiają uczucie chłodzenia , napięcia +nie lepią się :) i dla mnie minusów on nie ma :) ogólnie sądzę że te kremy które stosuje na celulit działają ponieważ stosuję różne i one bardzo fajnie uzupełniają się:) cena nie wygórowana dlatego produkt uważam godny polecenia ;) Używam tego produktu od:2miesiące Ilość zużytych opakowań:1
    meggson
    26 kwietnia 2009 o 17:31
    Polecam
    Produkt godny polecenia,używałam go codzienie przez miesiac.Rozstepy splycily sie wyraznie.skora stala sie jedwabiscie gladka i nawilzona.Rozstepy nie zniknely calkowicie,chociaz mogly bo sa ,swieze,;) konsystencja tego kremu-zelu jest rewelacyjna,szybko sie wchlania i nie klei. Zapach bardzo mi sie podoba. Polecam Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 21 kwietnia 2009 o 17:59
    dobry
    Polecam ten produkt na rozstepy w stanie poczatkowym bo wiadomo, ze na te, ktore mamy juz wiecej niz trzy lata cudow nie ma oprocz laseru. Z kosmetyku bylam zadowolona, dobrze sie wchlanial, nie lepil sie, zapach byl troche nie taki ale dalo sie zniesc, w sumie krem zredukowal nieco rozstepy, splycil i rozjasnil, przykra niespodzianka po odstawieniu tego produktu, rozstepu staly sie znowu bardziej widoczne. Jezeli bede miala okazje na pewno raz jeszcze zakupie ten kosmetyk. Używam tego produktu od:2006 Ilość zużytych opakowań:z 4