Advanced Research Laboratories Zero Frizz, Spray on Shine Antytime (Spray nabłyszczająco - wygładzający)

5 na 51 opinię

• 23 stycznia 2007 o 11:00
    Najlepszy - the BEST
    zachęcona peanami na forum na temat serum Zero Frizz zakupiłam nabłyszczacz, gdyż myślałąm o d odatkowym nabłyszczeniu włosów. Nabłyszczacza używam po myciu na podsuszone włosy i dopiero wtedy układam fryzurę. Rzeczywiście bardzo ładnie nabłyszcza nie sklejajac i nie obciązając włosów. Efekt błysku w idać nawet po nałozeniu na włosy pianki do układania. Efekt nabłyszczenia bardzo mi sie podoba. Minusy : włosy nadal są sianowate mimo, że ta seria kosmetyków ma przeciwdziałac temu zjawisku. Nie zauważyłam efektu wygładzenia. Poza tym włosy są lekko tępe i w przypadku długich włosów nienajlepiej się je rozczesuje. Poprawiam recenzję. Przy sprzątaniu szafek znalazłam buteleczke tego serum , przed wyrzuceniem dałam mu jeszcze jedną szansę. Tym razem stosowałam na wilgotne włosy , po myciu i spłukaniu maski. Spryskuję obficie na 1/3 długosci od końcówek, suszę , nakładam na końcówki piankę i nakręcam na wałki rzepowe. No i REWELACJA. Moje włosy zniszczone dekoloryzacją są błyszczące , ujarzmione , zdyscyplinowane, fryzura długo zachowuje nadany jej kształt. Mam wrażenie , ze serum lekko utrwala fryzurę. Po żadnym specyfiku moje włosy nie wygladały tak dobrze ( a używałam wielu i profesjonalnych i drogeryjnych). Szkoda, ze w ycofali ze sprzedaży. Jest to zdecydowanie mój nr jeden.Mam nadzieję , że za granicą jest do upolowania. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań:1