Bielenda Sexy Look, Perfekcyjny Brzuch

Annify
    4 stycznia 2013 o 16:10
    Trudno jednoznacznie określić, ale efekt ujędrnienia widoczny!
    Postaram się w tej recenzji przywołać jak najwięcej szczegółów z mojego codziennego życia, które obiektywnie zdecydują o efektach używania tego serum. Najpierw napiszę coś, o czym pewnie wszystkie kobiety wiedzą, ale tak jak ja oczekują, że krem zrobi choć trochę więcej za nie same: Stosowanie specyfiku bez ruchu i ograniczeń w jedzeniu sam z siebie da BARDZO niewiele - przy regularnym używaniu. I tak jest w moim przypadku właśnie. Ale od początku. Oceniam, że jestem szczupła i generalnie mam dość płaski brzuch, z trochę zarysowanymi mięśniami (po wcześniejszych kilku miesiącach siłowni i zajęciach tanecznych). Krem starczył na 3 tygodnie przy codziennym(!) porannym i wieczornym wmasowywaniu. Co do mojej gimnastyki i diety... Przy stosowaniu kremu chodziłam raz w tygodniu na godzinne zajęcia zumby. Pozatym chodziłam też do tramwajów, autobusów,wspinałam się po schodach do domu. :D - Taki to mój niezbyt intensywny niestety ruch. Jeśli chodzi o dietę... Cóż, nigdy takiej nie miałam. Raz jem mało, raz więcej. Także nie mam co o tym mówić. No i przy takich warunkach stosowałam serum. Moje wrażenia: Ładne opakowanie w oryginalnym bordowym kolorze, bardzo mi przypasowało, chociaż jak krem się kończy to staje się niewygodne i ślizga się w dłoniach. Co do wydajności, nie ma co komplementować ani narzekać. Ma świetny zapach! Długo się utrzymuje. Łatwo i szybko się rozsmarowuje, krem nie potrzebuje wiele czasu na wniknięcie w skórę. No i najważniejsze: działanie - na samym początku nic się nie działo, kilka razy więc szorowałam ciało rękawicą, żeby lepiej się wchłaniał, bo myślałam, że to więcej pomoże . Wmasowywałam okrężnymi ruchami i trochę szczypałam. Ciało było wygładzone i delikatne, w porządku. I z czasem wydawało mi się, że brzuch jest odczuwalnie napięty i może rzeczywiście mięśnie są bardziej podkreślone? Ale trzeba przyznać, że serum w szybkim czasie ujędrniało. Czyli w ekspresowym skrócie: plusy: estetyczne opakowanie, miły zapach, gładki w dotyku brzuch, więc w parze z tym i nawilżony, odczuwalnie napięty po kilku dniach stosowaniach oraz może lekko uwidocznione zarysy mięśni. minusy: trudne użycie końcówki produktu, brak fenomenalnego ujędrnienia, brak redukcji tłuszczu - więc i brak płaskiego brzucha. Myślę, że gdyby włączyć w to odpowiednią dawkę ćwiczeń i racjonalnego żywienia, plus regularnego stosowania przed dłuższy okres niż miesiąc, to efekty mogłyby być dużo lepiej widoczne. Czyli nie jest to tylko pic na wodę, bo jakieś efekty są, choć u mnie w małym stopniu przy takim trybie życia. Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 12 marca 2012 o 19:15
    rewelacyjny kosmetyk
    kocham to serum za działanie,za zapach za wszystko!!!świetny kosmetyk tak jak każdy tego typu jest uzupełnieniem diety ale przede wszystkim ćwiczeń,w połączeniu z nimi daje super efekty.Mam płaski brzuch po A6W a to serum fantastycznie podkreśla wygląd moich mięśni do tego nawilża skórę i natychmiast ją napina.uwielbiam je.jedyny minus to taki że jest mało wydajne. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: ok 5
  • 10 lutego 2009 o 12:15
    średni
    mało skuteczny, lekko ujedrnil skore ot tyle zrobil. Dobrze sie wchlania i przyjemnie pachnie, ale to za malo nie tego sie spodziewalam . Bede szukac dalej.. Używam tego produktu od:2 miesiecy Ilość zużytych opakowań:1
    kate_88
    26 września 2008 o 12:51
    Nic ciekawego..
    Kupilam to serum za namowa przyjaciolki ktorej naprawde duzo dal.. Cena rowniez byla bardzo zachecajaca - 16 zl w jakims hipermarkecie:) Regularnie cwicze aerobiczna 6 weidera, do tego smarowalam brzuszek rano i wieczorem. Co prawda widze efekty, ale nie dzialania serum a cwiczen:/ Skora w prawdzie jest gladsza ale nic poza tym. Dodatkowo ten zapach:/ niezbyt przyjemny. Konsystencja bardzo ok:) powoli sie wchlania wiec pozwalalam sobie na masaz masazerem. Używam tego produktu od: 3 tyg. Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Sahira
    5 sierpnia 2008 o 19:06
    "A to feler, westchnął seler..
    Gdybym miała się sugerować bajecznymi obietnicami producenta, dałabym 1 gwiazdkę. Oczywiście nie spodziewałam się, że to serum w magiczny sposób sprawi, że mój brzuch będzie perfekcyjny i płaski, o podkreśleniu mięśni nawet nie marzyłam, chodziło mi raczej o ujędrnienie tych partii w trakcie odchudzania. Efekt ten nie jest jednak spektakularny, powiedziałabym nawet, że ledwo zauważalny. Ale o.k., jakiś tam - naprawdę minimalny - jest. I za to druga gwiazdka, choć nie jestem przekonana, na ile to zasługa serum, a na ile masażu. Ten kosmetyk raczej nie wspomaga spalania tkanki tłuszczowej. Schudłam, ale akurat brzuch najmniej to odczuł ;)... Wygładza też średnio. Na dodatek śmierdzi starym selerem i wodą kolońską. Serum wchłania się ciężko, co wymusza intensywny masaż, więc nie zaliczam konsystencji do wad. Tak czy siak, słabo. Cudów na pewno nie zdziała, to raczej taki gadżet dla poprawy samopoczucia. Używam tego produktu od: stosowałam ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań:1