Avon Color Trend, Bright Lights Shadow Stix (Wibrujący cień do powiek)

concha
    17 maja 2015 o 4:08
    Tylko kolor był dobry
    Absolutny unikat wśród kolorów, fiolet z mieniącym się srebrem/zielenią(?) Ten kolor mnie zachwycił i za niego daję gwiazdkę. Ale na tym kończą się zalety cienia. Majstersztyk w tłustości i rolowaniu się na powiece. Opakowanie do niesprawiających problemów przy wykręcaniu też zaliczyć nie można było. Używam tego produktu od: przed laty Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
    emma-e4
    5 czerwca 2009 o 9:23
    słaby
    mam dwa kolory - fiolet i turkus cień jest nietrwały, turkus wałkuje się zaraz po nałożeniu - co dziwne, fioletowy trzyma się jakąś godzinę, wyraźnie dłużej niż niebieski... kolorki są dyskotekowe, z połyskiem a`la rybia łuska mi nie pasują, może jeszcze ten fiolet ujdzie sztyft wykręca się łatwo, ale nie da się go już cofnąć, wiec jeśli wykręcimy za dużo to złamie się przy malowaniu jest twardy, ciężko uzyskać widoczny kolor, powieka się naciąga i smaruje sie gruba krecha w ogóle cień jest na tyle gruby, że nie można zrobić delikatnej kreski a nie da sie nim malować całej powieki - bo zaraz się zwałkuje daje aż 2* - bo oczy nie łzawią i za to że jest dosć wydajny - pewnie przez to, że taki twardy ogólnie malowidło dla małych dziewczynek, jakbym miała jakieś malutkie kuzynki to bym im oddała - przynajmniej ktos by miał radochę Używam tego produktu od: z pół roku męczę Ilość zużytych opakowań: po połowie z 2? trudno określić ile go zostało
  • 6 sierpnia 2008 o 1:53
    Zgroza
    Posiadam odcień Orange Crush i to był kolejny kosmetyk z Avonu który kupiłam pod wpływem impulsu i przyjemnego koloru w katalogu.A mogłam poczekać i kupić coś o wiele lepszego.Cień ciężko się nakłada i trzeba nieźle nagimnastykować się żeby wyglądał choć trochę przyzwoicie.Kolor na początku prezentuje się ładnie,ale po kilku minutach dołkuje się co jest chyba zgrozą wszystkich błyszczyków do powiek jak sądzę.Po pół godzinie znika absolutnie.Pomijam już to,że dostałam zepsute opakowanie i trzeba stawać na rzęsach żeby wykręcić choć trochę kosmetyku.Jednym słowem nie polecam,strata pieniędzy i czasu. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 czerwca 2008 o 0:22
    ODRADZAM
    Fatalny kosmetyk - nietrwały, chwile po nałożeniu staje się tłusty i świecący, efekt jest zdecydowanie inny niż zapewnia producent. Z czystym sumieniem - odradzam! Używam tego produktu od: nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno (wyrzucone)
  • 3 października 2007 o 13:37
    Porażka
    Co to wogóle jest???? Ten cień to rzeczywistości parodia cienia do powiek nawert jako kredka się nie nadaje....Nie polecam nikomu... Nie trzyma się powieki, rozmazuje a kilku chwilach ulatnia się niewiadomo gdzie... Używam tego produktu tylko kilka razy: Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno