Chanel Inimitable, Multi-Dimensional Mascara (Tusz pogrubiający, wydłużający i podkręcający) (stara wersja)

Chanel Inimitable tusz do rzęs nadający objętość, wydłużający i rozdzielający rzęsy odcień 30 Noir Brun 6 g

• 11 kwietnia 2015 o 21:11
    Doskonalosc!
    Doskonale rozdziela, pogrubia, dodaje objetosci i wydluza rzesy. Z podkreceniem troche slabiej sobie radzi, ale tego nie biore zbytnio pod uwage ;) Rzesy wygladaja naprawde fajnie. Nie sklejaja sie, jest ich caly wachlarz. Maskara sie nie obsypuje i nie rozmazuje. Latwo zmywalna- rowniez ciepla woda. Jestem w trakcie uzywania pierwszego opakowania, ale juz zaopatrzylam sie w 2 kolejne, identyczne. Temu produktowi moge zaufac. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1, 6g
  • 23 marca 2015 o 18:26
    Naprawdę Inimitable
    Jest to pierwsza maskara Chanel jaką kupiłam, którą poleciła mi ekspedientka w Sephorze. Muszę przyznać, że był to wybór naprawdę doskonały. Mam rzęsy długie, cieniutkie i średnio gęste. Plusy: Idealny efekt na każdą porę dnia i nocy. Widocznie wydłuża i pogrubia rzęsy, mniej jest tego podkręcenia ale u mnie nie jest to piorytetem. Głęboki kolor, nie słabnie nawet kiedy widnieje na rzęsach 20/24 h . Nie osypuje się, na bardzo długo starcza, nie wysycha tak szybko jak inne tusze z jakimi miałam styczność co jest ogromnym plusem czy codziennym odkręcaniu maskary raz lub dwa dziennie. Plusem jest również delikatne, gładkie i bez żadnych ozdób opakowanie- klasyczny zloty pasek na opakowaniu oraz logo na czubku dodaje elegancji i klasy, jak na Chanel przystało. Nie uzyskuję nim jednak bardzo teatralnego efektu, czego czasami mi brakowało, jednak wystarczająco dobrze rozdziela i nadaje pięknego głębokiego koloru rzęsom. Zdecydowanie polecam każdej z Was! Wart swojej ceny i przetestowania. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 7 listopada 2014 o 9:44
    polecam
    Byłam bardzo zadowolona z tego tuszu. Świetna szczoteczka, wspaniale rozdziela rzęsy Tusz może nie daje jakiegoś spektakularnego efektu, ale ładnie wydłuża, pogrubia delikatnie. Całość wygląda naturalnie, rzęsy nie są posklejane, nic się nie kruszy. Nie wiem, czy kupię jeszcze raz ze względu na dość wysoką cenę i fakt że lubię eksperymentować z maskarami:) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 17 sierpnia 2014 o 14:28
    dobry produkt
    Ja bardzo lubie ten tusz. Dobrze sie utrzymuje, wyglada naturalnia, ladnie podkresla oko. I na tym skonczylaby sie moja recenzja, zwiezla i podstawowa, jednakze serwis wymusza na mnie " dbac o jakosc swojej recenzji" i blokuje publikacje krotkiego tekstu, poniewaz wedlug serwisu jest lakoniczna. Moze i lakonicza ale ja nie lubie lania wody. Jednak dostosuje sie do wymogow tak wiec: szczoteczka jest bardzo fajna nie za gesta nie za rzadka, ma okolo 90 malych wloskow - dokladnie nie udalo mi sie policzyc. Szczoteczka konczy sie zwerzeniem, jest gumowa. Kiedy maluje ta jak i innymi maksarami rzesy, nie otwieram buzi, poniewaz nie pomaga mi to w niczym. Używam tego produktu od: 6 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 2 ( 6gram)
    cleo666
    24 listopada 2013 o 11:14
    Najlepszy jak do tej pory!
    Tusz idealny! Nie skleja, mega wydluza. Idealnie rozczesuje rzesy. I co najwazniejsze nie kruszy sie po kilku godzinach. Dobrze uzyty daje efekt sztucznych rzesy, przynajmniej w moim przypadku. W promocji mozna kupic juz za 80zl Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 cale plus 2 zaczete