Helena Rubinstein Gold Future - krem odmładzający

an00
    12 października 2007 o 17:00
    Obiecywali złote góry...
    Zniechęcona poprzednią opinią także zdecydowałam się na zakup próbek. Na szczęście. Miałam wersję do cery mieszanej. Sam kremik-leciutki, mięciutki, gładziutki, ładnie lśni i na tym się jego rola kończy. Nie dostrzegłam oczyma duszy mojej w czasie jego stosowania złotej przyszłości dla skóry, brak filtrów zaskakuje wkremie z tej półki. Wałuje się na twarzy. Nie matowił-hasła o wersji do cery mieszanej to chyba tylko różnica w konsystencji. Kolejna porażka pielęgnacyjna H. Rubinstein. Nie polecam, może komuś innemu spasuje.. Ale zaopatrzcie się najpierw w próbki. Używam tego produktu od: ok. 1,5 miesięca Ilość zużytych opakowań: 6 próbek po 5 ml
    Kamlisa
    3 września 2006 o 9:48
    zbyt droga przyszłość...
    Wiem, ze luksus kosztuje, marka również, ale pewne ceny wydają mi sie kosmiczne! Poza tym - luksusowy produkt Rubinstein, Diora czy Guerlaina - nie zmieni nas w nastolatki, niezależnie od tego, ile złota, orchidei itp weń władowano ;) Po dojściu do tego wniosku - przestałam sie przejmować...Dlatego nie kupię "Złotej Przyszłości" - ani za 550 ani za allegrowe 350...Moja żądza poznania nowości nie siega aż tak głęboko do mojej kieszeni. Ale przetestować - owszem, mogę... Krem jest - podobnie jak C-genius - lekko łososiowy, delikatnie perfumowany. Złotych drobinek w nim nie ma ;) Spodziewałam sie bogatej, solidnej konsystencji kremu odżywczego, tymczasem Gold Future jest lekki, puszysty. Teoretycznie idealny na dzień, ale gdzie filtry...?! Bardzo dobrze sie rozsmarowuje, szybko wchłania. Nie nabłyszcza skóry, nie wałkuje sie. Daje poczucie gładkości ( ale nie takiej silikonowej) i długotrwałego, acz dyskretnego nawilżenia. Przy użyciu próbek nic więcj o jego działaniu powiedzieć sie nie da. Ogólnie - bardzo przyjemny kremik. Gdyby nie cena - byłby mój.Używam tego produktu od:pare miesięcy temu Ilość zużytych opakowań:3 próbki czyli 15 ml