Wibo Lip shiner (Błyszczyk w kulce)

• 1 sierpnia 2012 o 1:09
    To były początki :) ...
    Pamiętam, to był jeden z moich pierwszych błyszczyków. Miałam truskawkowy. Największą jego wadą było to, że potwornie się wylewał. Dlatego nie zużyłam go do końca, trafił do kosza. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: jedno
    cedrowa
    23 listopada 2011 o 15:25
    Mój pierwszy ;)
    Błyszczyk dobrze pamiętam, dostałam go kiedyś od mamy. To był mój piewszy raz. ;d Sprawił, iż uzależniłam się od błyszczyków.. Miałam kilka razy truskawkę, malinę i chyba raz pomarańczowy bodajże. Błyszczyk miał konsystencję olejku, nie kleił się zbyt bardzo. Niestety ogromną jego wadą było to, iż był leisty i lubił sobie wypływać z opakowania, czego skutkiem była kolorowa i klejąca się kieszeń spodni, w której był często trzymany, czy też plecaka. (szkolne czasy). Trzeba było go wycierać praktycznie po każdej aplikacji. Błyszczyk ładnie pachniał, trzymał się na ustach może do 3 godzin, pod waruniem, że niczego się nie jadło ani nie piło. Na chwilę obecną stałby sobie u mnie na biurku przy komputerze, bo wtedy by się nie wylewał. ;) Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 20 lutego 2011 o 21:13
    Był moim pierwszym :)
    Kiedyś za nim szalałam mialam chyba wszystkie smaki był fajny bo mial fajny smak i sie swiecił ale wady tez miał: szybko sie go zjadało był troche tłusty wylewał sie czasem zacinala sie kulka czasami pozatym byl ok dlatego daje 3 pkt na 5 :) Używam tego produktu od: juz nie uzywam Ilość zużytych opakowań: ooo duzo tego bylo ;d
  • 22 czerwca 2010 o 18:28
    średni.
    Ładnie pachnące mazidełko. Nawilżał jak każdy oleisty specyfik, ładnie pachniał i dawał lekki połysk - niestety wszystko działało bardzo krótko. Dobry dla kogoś, kto ma manię smarowania ust - produkt szybko znikał i dzięki temu przy kolejnych użyciach się nie nawarstwiał i nie odkładał w kącikach. Możne wypróbować, ale bez szału. Do tego często wylewał się z opakowania co było dość nieprzyjemne zważywszy na jego konsystencję. Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: połowa opakowania
    Emilia1
    8 września 2009 o 12:27
    pierwszy mój :)
    ro byl moj pierwszy blyszczyk, wlasciwie jeden z pierwszych. w szkole podstawowej juz manie miałam na lejące usta :D mialam wersje wisniową, pachniał jak guma donald i taką nazwe w szkole u mnie zyskał :) kolezanki zawsze mowiły " podaj donalda " sympatycznie wspominam ten blyszczyk. nie kupię bo juz nigdy wiecej go nie widzialam, ale chetnie bym wrocila do szkolnych lat z donaldem :) Używam tego produktu od:daaaawno temu uzywalam Ilość zużytych opakowań:kilkanascie