Soraya Body Lifting, Wyszczuplający balsam do ciała

• 4 kwietnia 2008 o 20:16
    ujdzie
    No,według producenta powyższy balsam modeluje sylwetkę, wyszczupla i ujędrnia,a efekty są widoczne już po 3 tygodniach. Niestety do tego 3 tygodnia nie dobrnęłam,bo mi się skończył. 1 opakowanie produktu wystarczyło zaledwie na 2 tygodnie chociaż smarowałam nim jedynie uda + pośladki ( no,ale zgodnie z zaleceniami prod. 2 razy dziennie).Efekty? Mało widoczne.Owszem jest jakieś niewielkie ujędrnienie, skórka napięta przez pewnien czas,nawilżona i miła w dotyku.Wyszczuplenie to chyba raczej ściema,żadnych zmian najmniejszych na tym polu nie odnotowałam. Redukcji pomarańczowej skórki też.Przyjemne jest lekkie uczucie chłodzenia,które daje po aplikacji,ale to czyni większość ujędrniaczy, antycellulitowców, etc.Szybko się wchłania,to fakt.Zapach nienachalny,przyjemny nawet. Generalnie dość dobry produkt i tani do tego,ale nie wiem czy znów sięgnę,zobaczymy. Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:1
    lenor
    7 lutego 2008 o 0:31
    super
    ten balsam jest super.:) ładny zapach szybko wchłaniająca sie konsystencja zauważyłam wyszczuplenie, a może poprostu podniesienie..hm..redukcja cellulitu jest średnia, ale zaden inny produkt tego rodzaju mi ni epomógł, najskuteczniejsze są jednak ćwiczenia.. Skóra jest delikatna. Najlepiej stosowac po pilingu. Średnio wydajny. hm mi wystarcza max na 3 tygodnie ale używam go tylko na konkretna partię ciała, wiec słabo jak na same nózki. ale godny poleceniaUżywam tego produktu od:od roku niesystematycznie Ilość zużytych opakowań:3
  • 6 lutego 2008 o 19:37
    nie ujędrnia, ale jest ok
    Liczyłam na działanie ujędrniające i wspomagające likwidację cellulitu - takiego działania balsam niestety nie posiada. Ale nieźle nawilża i ogólnie jest całkiem przyjemny w stosowaniu. Może być. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 12 listopada 2007 o 20:07
    milutki;)
    wiadomo że nie należy zostawiać wyszczuplania samemu balsamowi ale jeśli mogę to polecam ten kosmetyk;) skóra jest jedwabista i gładziutka ładnie ujędrniona i nawilżona;) zauważyłam jej poprawę po stosowaniu jest teraz naprawdę bardziej jędrna! przyjemny delikatny zapach i umiarkowanie gęsta konsystencja jednak troszkę za małe opakowanie i trzaba biec znow do sklepu ale warto bo cena nie jest wysoka jak na takie efekty;) Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 9 stycznia 2007 o 21:53
    dobry jako balsam odżywczy
    Kupując go liczyłam na ujędrnienie, ewentualnie zmniejszenie (i tak minimalnego) cellulitu, jaki mi przypadł w udziale. Wyszczuplenia nie potrzebuję. Niestety odnotowałam prawie całkowity brak takowych efektów. Skóra jest troszeczkę lepiej napięta, ale to marny efekt po zużyciu dwóch opakowań. Nie licząc tego, że nie spełnia podstawowych obietnic producenta, balsam jest dobry. Przede wszystkim podoba mi się w nim gęsta, treściwa konsystencja, która sprawia, że skóra jest nawilżona i odżywiona. Balsam świetnie nadaje się na zimę. Zapach jest neutralny i bardzo słaby. Wydajność raczej przeciętna - opakowanie wystarcza mi na ok. półtora do dwóch tygodni (używam raz dziennie na całe ciało). Używam tego produktu od: prawie dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2