Christian Dior Eyecolor Diorshow, Creme Eyeshadow Pen, Kremowy cień do powiek w pisaku

arohpes
    12 marca 2008 o 12:43
    jedne z lepszych
    Całkiem dobre cienie. Ja mam kolory "beige" i "rose". Cienie te dają bardzo naturalny efekt. Mają wygodne i naprawdę ładne opakowanie. Nie zajmują dużo miejsca i są bardzo poręczne, dzięki czemu można poprawić makijaż niemal w każdym miejscu. Mam tylko jedno zastrzeżenie- zbierają się po kilku godzinach w załamaniu powieki, należy więc pamiętać by je delikatnie przypudrować sypkim pudrem. Używam tego produktu od:3 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 25 lipca 2007 o 16:43
    Świetny
    Mój KWC. Najlepszy cień jaki dotąd miałam. Nie tworzy grudek, nie wałkuje się, ma milutki pędzelek:), ale trzeba troszkę wprawy, żeby ładnie nałożyć cień i nie wykręcić go za dużo. Bardzo trwały, po całonocnej imprezie, rano wygląda cały czas dobrze. Mam fioletowy- kolor bardzo wyrazisty i ładny. Doskonały:) Używam tego produktu od:pół roku Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 9 października 2006 o 17:17
    trwały od świtu do nocy
    Jest to pierwszy cien, który nie zbiera mi się w załamaniu powiek. a dodatkowo pod koniec dnia wygląda rewelacyjnie- nie spływa, nie zciera się, choć kładę się w makijażu usypiać synka. mam wątpliwosci co do pedzelka- nie przyznam racji poprzedniczkom, że jst super wygodny- trzeba pewnej wprawy, aby prawidłowo aplikować cień, który początkowo jest kremowy, a za chwile jakby wysycha i utrwala się. z drucgiej strony opakowanie jest eleganckie, daje pewność, że cień nie rozsypie się, ani nie wyleje. Mam odcień pistacjowy- bardzo uniwersalny, pięknie rozswietla oko, jest dosyc perłowy, ale nadaje się na co dzien do pracy. Planuje kupno innego odcienia. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    droga A
    19 września 2006 o 15:57
    lubię
    Mam dwa kolory - intensywny fiolet i jasny różowy. Bardzo cenię ten kosmetyk za intensywność kolorów na powiece i łatwość aplikacji. Trzeba tylko uważać żeby za dużo nie wykręcić na pędzelek, bo wtedy trudno o precyzję na powiece. Stosuję na bazę i nie mam zarzutów do trwalości - jednak pod koniec dnia w załamaniu powieki trorzy sie taki sztywny wałeczek, i właśnie dlatego odejmuję jedną gwiazdkę. Podoba mi się też estetyka opakowania oraz fakt, że cienia starcza na długo. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:w trakcie dwóch
  • 18 września 2006 o 12:01
    poręczny
    powiem tak : bardzo poreczny , nie musimy sie obawiac ze cos sie skruszy lub wysypie z opakowania itp. uwazam ze taka forma aplikacji jest bardzo fajna. za ten pisak głównie podwyższe ocene ! mam kolorek pistacjowy , ma mnóstwo drobinek ale subtelnych nie tandetnych!! cien jest trwały , dosyc trwały . nie stosuje go na baze , wiec z baza powinien byc nie do zdarcia :D . uwazajcie z nadmiarem - wyglada nieciekawie , dlatego nakładam go bardzo niewiele , rozsmarowuje głównie palcem - wyglada bardziej subtelnie :) ogólnie fajny cień ,nie mam w sumie zadnych zastrzezen ale nie wiem czy go kupie ponownie bo z drugiej strony nie powalił mnie , choc mówie pisak - duzyy plus!!! Używam tego produktu od:3 tyg Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1