Rossmann Super krem do modelowania i wzmacniania włosów

• 11 maja 2007 o 23:23
    Bardzo dobry ale ten zapach...
    Zastanawiałam się czy dać mu 3 czy 4*. Gdyby nie jego zapach, dałabym mu 4*, a tak ma 3* z dużym plusem. PLUSY: opakowanie - stabilne, estetyczne, są na nim informacje w języku polskim; połączenie jakość-cena (jakość dobra, cena niewygórowana); dostępność; nie usztywnia włosów, nie wysusza ich; estetyczny wygląd samego kremu; skutecznie pomaga modelować włosy, są po nim elastyczne, sprężyste, miłe w dotyku; wydajny; długo nadaje się do używania - nie rozwarstwia się etc. MINUSY: zapach - nie odrzuca, ale jest zbyt "męski" i intensywny; konsystencja - mógłby być ciut gęstszy; przyśpiesza potrzebę umycia włosów - nie da się go wyczesać. Trzeba bardzo uważać z ilością, aby nie przetłuścić nim sobie włosów. PODSUMOWUJĄC: nie wiem, czy odżywia włosy, ale na pewno im nie szkodzi. Jest dużo lepszy, niż Krem Wzorowy Lok (Wella), szkoda tylko, że zapach nie jest przyjemniejszy. Polecam. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 1 stycznia 2007 o 19:14
    OK
    To delikatny kosmetyk do stylizacji dla osób potrzebujących lekkiego i naturalnie wyglądającego utrwalenia. Moje falowane, półdługie włoski dają się dzięki niemu ujarzmic, ale nie stają się sztywne czy posklejane. Jeśli ktoś liczy na bardziej wyrazisty i trwały efekt, może byc zawiedziony. Zapach ujdzie, konsystencja świetna bo nie lepi się jak każdy żel, cała reszta (cena, pojemnośc itd.) także niezła. Używam tego produktu od:dawna Ilość zużytych opakowań:1
    nigriv
    1 stycznia 2007 o 10:09
    fuj jaki meski zapach
    modeluje troszke- czyli tylko dla takich ludzi z malymi szopami:) nic nie wzmacnia pachnie typowo meskim perfumem- az mi bylo wstyd ze pachne jak facet ma brokat- badziwiasty- fioletowy kolorek -brzydal ogolnie konsystencja lekkiego zelu ale mniej skleja wlosy od zelu na moje sprawy nie pomogl uwazam ze efekt jest bardzo krotkotrwaly Używam tego produktu od:kilka mcy Ilość zużytych opakowań:1
    grinajs
    22 grudnia 2006 o 18:33
    Superrrr!
    Szok!jak ja mogłam życ w takiej nieświadomości,że na rossmannowskiej półce stał sobie ten świetny preparat.Zachęcona pozytywnymi opiniami wizazanek poleciałam i z lekka niepewnoscią kupilam go i jestem ZASKOCZONA!Przerósł moje oczekiwania.Prubowałam już produktów z górnej półki i z tej środkowej a on jest tym czego szukałam dla moich półdługich lekko falowanych włosów.Jestem w szoku bo kupiłam go za 4 złocisze z groszem a doruwnuję jakością kosmetykom do stylingu w cenie 15-20 zł.Ba nawet jest lepszy.Włoski są ujarzmione i nawet po ściągnięciu czapki fryz się nie rozwala.Nie skleja włosów,zapaszek szybko wietrzeje i dobrze bo mi sie nie podoba ale można tą przyszłowiową żabę pzrełknąc.Włosy są miłe w dotyku i wcale nie czuc że są wystylizowane tym kremem.Świetny produkt dla tych co prostują sobie włoski i nie tylko.Polecam. Używam tego produktu od:paru dni Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    edyt
    22 października 2006 o 11:44
    jedyny do ktorego wracam
    Postawilam ocene troche awansem, bo zdarzaly mi sie opakowania ktore mialy gorsze wlasciwosci modelujace, ale te ktore mi sie udaly zasluguja na ta ocene. Krem przyjemny w uzyciu podoba mi sie kolorek prelisto-fioletowy, zapach nie przeszkadza, konsystencja niekleista(klei sie o wiele mniej niz produkty lepszych firm). Dzialanie: ulozona fryzurka, wlosy niesklejone(no moze troche), ale dosyc naturalnie wygladajace. Trwalosc moglaby byc troche lepsza szczegolnie na poldlugich wlosach i dluzszych. Kiedys na krotszych stosowalam go z powodzeniem jako jedyny produkt stylizacyjny do wlosow i zdawal egzamin:) Polecam produkt szczegolnie za samo do niego wracam w chwilach kiedy mam mniejsze fundusze. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:okolo 5