Christian Dior Addict Lipstick (stara wersja)

dona66
    22 stycznia 2012 o 15:50
    Świetna :)
    Bardzo długo krążyłam wokół odcienia 989 (Pinstripe plum) polecanego bladolicym w pewnym pisemku i w końcu udało mi się go upolować :) Kolor - ideał, nasycona śliwka bez drobinek. To odcień o dość mocnym pigmencie, więc sztyftu niemal nie ubywa. Wykańcza usta delikatnym połyskiem, świetnie rozprowadza się bez żadnej bazy. Wyjątkowo trwała, nie wysusza. Zbieram komplementy od panów ;) Zdecydowanie polecam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze
    blondis
    26 października 2011 o 20:07
    Dla mnie idealna
    Posiadam kolor jasno różowy, jest delikatny, transparentny. Daje bardzo subtelny efekt. Pomadka ma piękne opakowanie, takie gadżeciarskie :D Jest bardzo miękka, świetnie nawilża usta, bardzo dobrze je pielęgnuje, używałam jej jesienią i zimą i nie miałam problemu z suchością ust. Daje uczucie komfortu. Śmiało mogę polecić. Używam tego produktu od: używałam zeszłej jesieni Ilość zużytych opakowań: jedno
    Meg083
    10 marca 2011 o 19:52
    szminka dla dam
    Szminki używałam swego czasu bardzo namiętnie i jest to jedna z niewielu szminek których resztki wydłubywałam i nakładałam pędzelkiem :) Oceniam kolor nr 767 Violet Sparkling. Bardzo fajne połączenie nasyconej barwy wina przełamanej fioletem. Szminka z rodzaju eleganckich - bez drobinek, aksamitna i matowa. Robi wrażenie! Niesamowicie upiększa usta, bardzo efektowna. Jakkolwiek snobistycznie by to nie zabrzmiało - wygląda się w niej bardzo szlachetnie. Trwała, nie lepiąca, nie waży się. Zjada się jednolicie i równomiernie - a nie miejscowo, co jest mocno nieestetyczne i wymaga natychmiastowych poprawek. Po szybkiej konsumpcji nie ma ciśnienia na naprawianie bałaganu szminkowego na twarzy, co dla mnie jako fanko-maniaczki szminek jest dużą zaletą ;-). Pięknie pachnie! Nie jest to pewnie kwestia nr 1 przy zakupie szminek, ale jakże przyjemna i wpływająca na częstotliwość używania :p Pewnie jest to zresztą zamierzony wabik producenta :-) Opakowanie boskie, nawiązujące do perfum marki. Wiem, wiem - mocno plastikowe i oscylujące w granicach zabawy kiczem, ale za całość: efekt, trwałość + opakowanie i zapach daję 5
  • 4 marca 2011 o 18:24
    REWELACJA:)
    Uwielbiam pomadki i blyszczyki od Diora:) Swietne zestawy kolorystyczne,bajeczne opakowanie i bardzo przyjemne w uzyciu! Kocham wersje High Shine za aksamitna konsystencje i nienachalne drobinki,ta z kolei jest bardziej satynowa i rewelacyjnie nawilza usta. Utrzymuje sie calkiem dlugo...coz moge napisac-uzaleznia i tyle. Kolorowka Diora trzyma fason,nie ma co:) Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: 2-3
    kikilu
    2 listopada 2010 o 23:33
    mogłoby być lepiej
    Spodziewałam się po niej więcej. Szminka ma dużą gamę kolorystyczną, dość długo trzyma się na ustach, ale mogłaby dłużej, ściera się przy jedzeniu i nie nawilża ust. Ma ładny zapach i kremową konsystencję. Przy ścieraniu się pozostawia na ustach brokatowe drobinki, co wygląda, moim zdaniem brzydko. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego