Rossmann Lakier do włosów

anibiaa
    11 stycznia 2012 o 9:18
    przechytrzyć samego siebie. to jest coś!
    Skuszona ceną i potrzebą lakieru w podróży zakupiłam ten oto lakier za cudownie promocyjne 3.99. Równie dobrze mogłam te niecałe 4zł przeznaczyć na dwa Snickersy...zdecydowanie lepsza inwestycja. Lakier ma same wady, uh, pierwszy raz od lat mi się taki produkt trafił. - nie utrwala (wcale nie oczekuję sztywnej czapki). ale on nie utrwala nawet grzywki, nic. - dmucha, wieje tak mocno, że zanim zdąży skleić, najpierw zmieni nam kształt fryzury. Sprawa tyczy się grzywki, więc efekt w ogóle komiczny...robi mi przedziałek na środku o zgrozo :brzydal: - rozpylony z bliska - wieje i skleja, rozpylany z daleka - wieje tak samo, skleja mniej. - butelka brzydka, zapach duszący - ale za to nie odejmuję - tanie lakiery tak mają, a opakowanie jest dla mnie sprawą drugorzędną, jeśli tani kosmetyk jest dobry (a przecież bywają!) Niestety, tym razem przechytrzyłam samą siebie... ;-) Używam tego produktu od: 3 mies. Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 10 stycznia 2012 o 23:25
    Lep na muchy
    Niestety w przypadku tego lakieru jakosc jest adekwatna do ceny (choc to i tak za duzo). Lakier absolutnie nie utrwala, jedyne efekty po jego uzyciu to pozlepiane i obklejone mazią wlosy. Po zastosowaniu tego specyfiku ma sie wrazenie, ze na wlosach wyladowala woda z cukrem lub syrop klonowy. Zapach nieciekawy podobnie jak opakowanie. Omijac ten produkt szerokim lukiem. Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 stycznia 2012 o 14:33
    Chytry traci dwa razy.
    Z tym czymś nie da się nic nie zrobić. - zbyt intensywny zapach; - nie utrwala, tylko oblepia włosy; Nie robi nic, co lakier robić powinien! Wyląduje w koszu. Jednak czasem lepiej nie kusić się na tanie produkty, nie czytając wcześniej recenzji... Porażka na maksa. Używam tego produktu od: parę razy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 23 września 2011 o 0:54
    Porażka:/
    Kupiłam ten lakier skuszona ceną, mam włosy bardzo króciutkie, taki damski jeżyk;), więc uznałam, z dość kupowania jakiś megalakierów, bo i po co. No i wyszła prawda, że "chytry dwa razy traci":/ Jedyny plus to: + cena Poza tym: - śmierdzi - nie utrwala - ma brzydkie opakowanie Nawet niewielkie pieniądze wyrzucone w błoto psują humor. Pół gwiazdki, bo mniej się nie da:P Używam tego produktu od: kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: 1 napoczęte i nigdy nie skończone
  • 15 września 2011 o 11:27
    tragedia ;/
    Kupilam na szybkiego bo potrzebowalam lakieru utrwalajacego do wlosow. i totalna porazka ...nie utrwala nic, kompletnie, tylko moczy wlosy czyms...strasznie smierdzi do tego. duzo kasy nie stracilam bo 5 zl, ale sie zawiodlam na marce rossmannowej. W tej samej cenie duzo lepszy jest concertino, utrwala jak nalezy i smierdzi tak. Uzyje go do pryskania firanek , bo wtedy sie nie kurza tak :P nie polecam do wlosow Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: nie cale jedno