Dove Color Care, Szampon ochronny do włosów farbowanych/przyciemnianych

Finka2L
    27 września 2011 o 10:43
    nie dla mnie
    Kupilam ten szampon kiedy farbowalam wlosy na braz jednak nie mialam z nimi klopotu, byly zdrowe. Szampon ten nie robil z moimi wlosami nic oprocz ich obciazenia, a za to skreslam dany kosmetyk do wlosow natychmiastowo. Wlosy byly ciezkie i bardzo szybko nieswieze. Dla mnie wszytstkie kosmetyki Dove sa niedobre, a szczegolnie te do wlosow. Używam tego produktu od: ok 4 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
  • 18 sierpnia 2011 o 10:30
    Taki sobie;/
    Ten również ładnie pachnie, dobrze się pieni, ale właśnie te szampony z Dove wg mnie za bardzo wysuaszają włosy, ja mam owszem przetłuszczające, ale wolałabym, aby skóra głowy była dobrze oczyszczona a włosy takie delikatne a nie przypominające siano. Pół gwiazdki mu odejmuje bo inny niebieski bardziej mi się spodobał Używam tego produktu od: miesiąca (kupiłam go 2 miesiące temu) Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 lutego 2011 o 17:55
    Bradzo dobry
    Chroni kolor to fakt, nie zmywa farby:) włosy po umyciu są nawilżone i miłe w dotyku i ładnie pachną:D polecam;) cena też nie jest wygórowana a jakość dobra. Tylko mało wydajny, ale to malutki minus! Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    gabi121
    28 listopada 2010 o 12:33
    Zawsze do niego wracam
    Polecam posiadaczkom sztywnych, suchych, grubych i twardych włosów. Myślę, że do innych rodzajów włosa sprawdzi się znacznie gorzej. Zauważyłam, że szampon ten: * świetnie nawilża * zmiękcza * ułatwia rozczesywanie. Minusem może być zapach - dla Dove zawsze ten sam. Ja i tak używam po nim odżywkę i to ona nadaje moim włosom zapach. Dla mnie najlepszy spośród tych dostępnych w drogeriach. Używam tego produktu od: nie pamiętam jakiego czasu 3-4 lata Ilość zużytych opakowań: mnóstwo
    iv3
    18 listopada 2010 o 13:02
    Świetny!!
    Świetny produkt, świetnie pachnie, dobrze nawilża, nie obciąża, sprawia że farba na moich włosach siedzi nie 3 tygodnie a półtora miesiąca i dalej jest nie wyblakła i nie wymyta. Stosując szampon nie musze codziennie nakładać odżywki bo i tak czuje nawilżenie dzięki samemu szamponowi. Jedyną wadą jest cena, nie drogi wczkolwiek butelka 250ml mogłaby być troche tańsza. Pół gwiazdki odjełam za cene :P