Babydream Krem do pielęgnacji brodawek piersiowych

neitka
    20 września 2010 o 10:37
    do kwasów
    Nie wiem jak sprawdza się jako krem do pielęgnacji brodawek sutkowych, bo ja używam go po silnych pilingach kwasowych, a wtedy natychmiast łagodzi całe podrażnienie, nie wiem czy to efekt po kwasach czy ogólnie tak jest, ale raczej nie zapycha i nadaje się do stosowania jako pomadka nawilżająca, choć jest troszkę niesmaczny. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: na razie jedno.
    gubis
    4 lutego 2010 o 21:03
    tłuścioszek
    nie kupię tego produktu z jednego powodu, w powyższej postaci już go niestety nie ma... skład został zmieniony, ale zachecona skutecznością tego z cała pewnością spróbuję nowej wersji. krem ma konsystencję gęstego, przeźroczystego żelu, ale ze względu na treściwość można go nazwać maścią. jest mocno odżywiający, natłuszczający. sprawdza się doskonale jako balsam na suche miejsca np usta, łokcie, końcówki włosów. minusem jest specyficzny, ale w mojej opinii nie odtrącający zapach oraz lekko żółtawe zabarwienie, które nie kazdemu może pasować przy stosowaniu na ustach. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Trissa
    30 sierpnia 2009 o 22:08
    W porządku
    Używam kremu zgodnie z przeznaczeniem i jestem bardzo zadowolona z jego działania. Przede wszystkim za skład - same naturalne składniki. Zaczęłam używać już w czasie ciąży i uważam że krem spełnia swoje zadanie w 100%, brodawki są odpowiednio natłuszczone, miękkie i przygotowane do karmienia. Używam tego produktu od: pięciu miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 marca 2009 o 20:22
    A jednak nie
    Gdybym miała napisać tę recenzję po kilku dniach użytkowania pewnie byłabym zachwycona, ale cóż... Krem jest rzeczywiście tłusty i ma dziwny, aczkolwiek niezbyt dokuczliwy zapach. Zaznaczam, że w odróżnieniu od niektórych poprzednich wizażanek udzielających recenzji ja stosowałam go zgodnie z przeznaczeniem - na brodawki w czasie ciąży. Pierwszy efekt był fantastyczny. Wystarczyło jedno smarowanie dziennie i sucha skóra pięknie się wygładziła i przestała pękać. Po około dwóch tygodniach trzeba było stosować go już 2 razy dziennie. Na dzień dzisiejszy nie pomaga mi wcale :-/ Nic złego mi nie zrobił, nie uczulił no i można go jakoś zużyć ale swojej pierwotnej funkcji w moim przypadku już nie spełnia, a szkoda bo zdążyłam go nawet polubić. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
  • 27 stycznia 2009 o 14:28
    WSZECHSTRONNY
    Moje wizażowe odkrycie. Jestem zachwycona i tego zachwytu nie zniszczy gęsta jak diabli konsystencja czy dziwny zapaszek. Używam do stóp, które lubią się przesuszać, ten krem w ciągu tygodnia doprowadził je do stanu o jakim mogłam pomarzyć. Zaczęłam smarowac też tyłek i teraz nie moge się nadziwić i namacać tej gładkiej skóry. Jest wydajny pomimo małego opakowanie. Gorąco polecam!!! Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1