St. Ives Skóra ujędrniona, Rozmaryn & Miłorząb Japoński, Balsam do ciała

Lidiq
    10 marca 2010 o 20:50
    naprawdę ujędrnia
    Od razu zaznaczam, że balsam którego używam, ma inną szatę graficzną (ma niebieskie opakowanie i jest bez pompki). Opis i skład zgadza się jednak, dlatego wystawiam recenzję. To już drugie opakowanie tego specyfiku. Jestem z niego bardzo zadowolona. Szczerze mówiąc nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Ja zauważyłam ujędrnienie po pierwszym użyciu! Obecnie jestem w ciąży, przybrałam na wadze to tu to tam ;) Głównie uda spędzają mi sen z powiek. Dzięki temu balsamowi skóra w tych miejscach (okolice pośladków i ud) jest napięta, ujędrniona, jednym słowem - widzę różnicę! Polecam, ja kupię ponownie na pewno. Używam tego produktu od: 2008 Ilość zużytych opakowań: 2
    bederu
    7 lutego 2010 o 12:23
    Beznadziejny
    Swego czasu bardzo lubiłam balsamy St. Ives, dlatego skusiłam się na "Skórę Ujędrnioną" (zresztą promocyjna cena też zrobiła swoje). Niestety, jestem bardzo niezadowolona z tego balsamu, który kompletnie nie nawilża skóry i zostawia ją wysuszoną. Efektu napięcia skóry również nie ma. Zdecydowanie nie polecam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
    wichura
    31 grudnia 2009 o 17:33
    suchy
    Żadna przyjemność używania - balsam po wchłonięciu zostawia skórę napiętą ale w złym tego słowa znaczeniu. Całe ciało ma wrażenie obklejonego jakąś folią, zamiast komfortu jest poczucie niedosytu. Może dla osób mało wymagających będzie lepszy. U mnie ujędrnienie nie może być za cenę nawilżenia i ulgi dla suchej skóry. Używam tego produktu od:3 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
    Arethaf
    30 października 2008 o 21:43
    Ściema
    Nie opłaca się wydać na niego tych 15 złotych :/ W ogóle nie ujędrnia, nawet nie nawilża porządnie. Jedynym plusem jest ładny zapach, to, że nie podrażnia i wygodna pompka w opakowaniu. Generalnie niefajny. Odradzam, za tę kasę można kupić coś lepszego. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 31 maja 2008 o 19:44
    Eeee tam... :-/
    Raczej nie dla mnie. Działa podobnie jak zwykły balsam nawilżający, ujędrnia słabiutko, nie mówiąc o zwalczaniu cellulitu. Dość dobrze nawilża, nieco wygładza i na tym koniec. Wchłania się wolno, ale dzięki temu możemy wykonać krótki masaż. Zapach nie w moim typie - ziołowo-apteczny, nieciekawy, dziwny. Butla z pompką to wygodne i higieniczne rozwiązanie - za to plus. Po balsamie z tak bogatym zestawem wyciągów roślinnych spodziewałam się jednak czegoś więcej... Używam tego produktu od: używałam przez kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1